שלום רב וסליחה מראש על אורך השאלה...
אני עובדת שנתיים וחצי במשרד, אצל מעסיקה שהיא בלשון המעטה אישה קשה, שתלטנית וגסה באופן דיבורה והתייחסותה. אני עובדת אצלה ללא חוזה עבודה, המשכורת לא תמיד נכנסת בזמן, תלושי שכר אני מקבלת כמה ביחד כל כמה חודשים וכמעט תמיד שעות העבודה כפול התעריף לשעה יוצאים לא נכונים, לפעמים בסטייה של 250 ש"ח אפילו, אותם משמיטים לי מהשכר. היא מדברת אליי בזלזול ובגסות, לדוגמה קראה לי בכמה הזדמנויות טיפשה. היא מעמיסה עליי כמות עבודה מטורפת ביחס לשעות וכשאני לא מספיקה לעמוד בכל המטלות היא מאלצת אותי להישאר שעות וזה קורה על בסיס יומי! עבדה איתנו עוד בחורה, אשר פוטרה, המעסיקה שלי לא דאגה לה למחליפה, אלא אילצה אותי לקחת עליי חלק מעבודתה של הבחורה שפוטרה, כאשר עבודתה היא לא מתפקידי ולא קשורה למקצוע שלי, דבר שהוסיף עוד לחץ ועומס עליי, ללא כל תמורה כמובן. לאחרונה עברנו ממשרד מרווח, לעבוד בחדר קטן בביתה של המעסיקה, דבר שגורם לי אי נוחות. לפניי מספר ימים, הגעתי בבוקר לעבודה והמעסיקה שלי החלה לצרוח עליי בטירוף משום שלא עמדתי בכל עומס העבודה שהטילה עליי יום קודם, שהוא בלתי אפשרי! היא צרחה עליי שאני עובדת גרועה ואמרה לי לקחת את התיק שלי ולעוף לה מהבית! זו לא פעם ראשונה שאני יוצאת ממנה עם דמעות בעיניים. אציין שאני עוברת טיפולי פוריות, בעבודה אני כל הזמן בלחץ ובעומס, ללא הפסקות, עם שעות עבודה מוגזמות, עם יחס משפיל , אני מרגישה שאני נופלת לדיכאון ושכל המצב הזה פוגע בבריאותי פגיעה של ממש, עד כדי לחצים בחזה וחוסר יכולת לנשום. אני לא מסוגלת להמשיך כך יותר! אם אתפטר, האם אקבל את הפיצויים שלי ואת קופת הגמל? האם המעבר ממשרד מרווח לחדר הקטן בביתה נחשב להרעת תנאים? היא לא מוכנה לפטר אותי, אלא אם אחתום מולה על התחייבות שלא אתבע ממנה כלום בגלל טיפולי הפוריות... קשה לי לעבוד איתה בבית שלה לאחר שזרקה אותי ממנו כך, בכל זאת זה הבית שלה ולא סביבה ניטרלית. כיצד היית מציע לי לנהוג כהתחלה? אני מוכנה ללכת עד הסוף ולעשות הכל כדי להשתחרר ממנה... תודה רבה ושוב סליחה על אורך השאלה.