יש לי הסדר ריסק עם חברת מנורה מבטחים . הם המליצו לי לעשות זאת לאחר פיטורי לפני כשנתיים , באמצע עבדתי כמה חודשים במקום ציבורי והפרשו לי הזכיות . פוטרתי בינואר 2012. בתקופה זו חלה החמרה במצב בריאותי , פניתי לביטוח לאומי ואושר לי אובדן כשר עבודה . של 60 אחוז ונכות רפואית , רטרואקטיבית לשנה . לאחרונה חלה עוד החמרה במצב בריאותי , עברתי ועדה רפואית בביטוח לאומי והעלו לי את הנכות , ואבדן כשר ל100 אחוז באופן זמני ההליך בביטוח לאומי לקח כשבועיים . לעומת זאת במנורה מבטחים דוחים את מתן ההחלטה , כבר למעלה מחצי שנה , לבקשתם הבאתי סיכום רפואי מפורט על ידי מומחה שאיבחן [ עוד לפני ההרעה במצבי ] אבדן כשר עבודה של 75 אחוז , מה שנחשב לאבדן כשר עבודה מקצועי מלא . כמו כן הבאתי מכתבים רפואיים רלוונטיים , לאחר כחודשיים שלושה ועשרות טלפונים ופקסים , קיבלתי מכתב , שבו טוענים שאני אוזמן לועדה רפואית , רק לאחר שיערכו , לאחר שכירת חברה " מתמחה" בנושא , לבדיקת מחלות קודמות , ואז יחליטו אם לזמנני לועדה רפואית , את התשובה ישלחו בדואר רשום , אין אפשרות בדרך אחרת . כל שבוע במשך החודשים התקשרתי לברר , ללא התקדמות ב12 ביוני אמרו לי שהייתה ועדה רפואית ויש החלטה , אך צריכה לעבור אישור ותשלח אליי " בקרוב " וכך במשך חודשיים ויותר . מה הייתה ההחלטה לא מוסרים , לאחר הרבה שיחות טלפון על חשבוני כמובן , שכל פעם נציג אחר עונה , ואינו מוסמך לתת תשובה , הבטיחו סופית עד סוף יולי לשלוח תשובה , וכך עבר גם , כמעט חודש אוגוסט ולא קיבלתי תשובה כלשהיא , כך שאנני יכולה לפעול בשום דרך , היום נאמר לי שההחלטה של וועדה רפואית ניתנה , אך הוחזרה לרופא החברה לבדיקה מחדש , אני יכולה להניח שהייתה לטובתי ומחפשים כל דרך לא לשלם , לא לסגור עיניינים . המרגיז שאין אפשרות לדבר אם מי שקובע , לא מוסרים מה הייתה ההחלטה . אני נמנעתי מלהביא עוד חומר חדש כדי שלא יעכבו עוד . לציין שיותר מחצי שנה אנני עובדת מתקיימת מקצבת ביטוח לאומי , והלוואות . אני מסובכת בחובות , ממשיכה להתמודד עם בדיקות רפואיות [לאחר ניתוח] . שאלתי מה אני יכולה לעשות במצב זה ? אין עליהם איזה פיקוח ? אין תקנות הקובעות כמה זמן הם יכולים למשוך תשובה , נראה שלהתיש אדם כלכלית ונפשית זוהי חלק מהשיטה שלהם . מה אתם מציעים לי לעשות ?