שלום רב.
1] לאחר 8 שנים של עבודה כשכיר, בהסכמה ,שונה מעמדי כעצמאי וקבלתי את הפיצויים,
2]המשכתי לעבוד ברצף באותו מקום,
באותה משרה, באותם תנאים פרט לתשלום שכרי תמורת חשבונית .
3] אני עונה לכתבתכם ,באתר זה בעניין מבחני ההשתלבות "עובד מעביד," וכ"ו
4] לאחר 5 שנים המחלקה שלי נמכרה כזיכיון
לאחד העובדים אשר החליף את השם ות.פ. חדש
הקשר בין המעביד לזכיין נשארה בתלות והתחייבויות חלקיות,כולל חלק מהשם הייצוגי אשר העובדים הממשיכים מזדהים כלפי הלקוחות העובדים עובדים כקודם, רק תחת משלם חדש
ומחויבים גם לנוהלי העבודה כקודם
5] לרוע מזלי לאחר 4 שנים ,חליתי במהלך העבודה[לא תאונת עבודה] ונעדרתי 14 חודש
בידיעת המעביד [ לא קיבלתי ולא דרשתי פיצוים מחוסר ידע והרצון לחזור למקום עבודתי כקודם]
6] לאחר ההחלמה חזרתי לעבוד בסטטוס שכיר באותו המקצוע,באותו המקום,אצל אותו המעביד האחרון הזכיין דלעיל 4'.וקבלתי ביטוח מנהלים
7].לרוע מזלי לאחר כ-4 שנים נפגעתי הוכרתי בנכות 60% התבקשתי בדוא"ל מהמעביד לכתוב מכתב שאני בח.ל.ת. עניתי בדוא"ל שאני יוצא בהסכמה עד להחלמתי וחזרתי לעבודה. עדין לא החלמתי [יש תיעוד רפואי]ועדין לא חזרתי לעבודה
זה 12 חודש מבקשת המעביד 4/12 ועד היום לא
הייתה התנגדות או בקשות לתיקון מכתבי לח.ל.ת
8]בחודש זה נודע לי ע"י המעביד טלפונית שעברו
6 חודשים של נתק עובד מעביד המאפשר ח.ל.ת.
המעביד יודע לביטוח על עזיבתי את מקום העבודה והוא מוכן להעביר על שמי את ביטוח המנהלים של 4 השנים האחרונות בלבד שעבדי בעבורו..
לאחר הצגת העובדות, שאלתי בבקשה.
1] בעבור סע' 1' האם רצף והמשכיות בעבודה
לאחר מספר שנים הפיצויים הופכים למענק
כמה שנים קובעות המשכיות ,להפיכתו למענק.
2] בעבור סע' 4' האם נכון שהוותק והפיצויים מתחילת העבודה כשכיר סע' 1' ומעבר כעצמאי ברצף כאמור, כשהמעביד מתחלף מתקיים מבחן עובד מעביד ונשמרות זכויותיי על פי החוק.
3] בעבור סע' 5 לאחר שלא היו כול התניות מהמעביד בתקופת היעדרותי עקב מחלתי וחזרתי לעבודה לאותו מעביד בלבד והמשכיותי לעבוד כשכיר באותה עבודה, נשמרים יחסיי עובד מעביד
4]בעבור סע' 8 האם נשמרות זכויותיי לגבי השנים טרום קבלת ביטוח המנהלים והמעביד האחרון בעצם מחויב לגבי כול תקופת העבודה
מהמעביד הראשון סע' 1' .
5. לאחר שחרור ביטוח מנהלים לטובתי
אני צריך לדרוש את הפיצויים של שאר השנים
על פי מבחן עובד מעביד ,אם לא אחזור לעבודה
6.אם אחזור לעבודה לאחר החלמתי זכויותיי
ישמרו לפיצויים משנים קודמות לביטוח המנהלים
וכשאצא לגמלאות יעמדו לזכותי השנים טרום
קבלת ביטוח המנהלים.
7. אם אחזור לעבודה ומגבלותיי לא יאפשרו לבצע אותם מטלות לאחר הוראת רופא תעסוקתי או אחר, לא תימצא משרה אחרת אצטרך להתפטר, אשמור על זכויותיי.
תודה להתייחסותך, מצטער אם זה ארוך לא היתה לי דרך להסביר את עמדתי ,אני מקווה שהשאלות ושהתשובות קלות לעוסק בתחום.