לפני כחצי שנה במסגרת עבודות מחלקה מנהלי ש וא חרדי בכאילו לקח מצלמהשל העבודה וללא הסכמתי צילם אותי גם לבד ועם עובדים נוספים למרות שאנחנו מבקשות שלא יצלם והוא ממשיך ואף מסריט
פניתי אליו שימחוק את התמונות והוא זירב בטענה שמותר לו לצלם פניתי למנהל שמעליו וגם לבקשתו הוא סירב היה בירור בעניין זה אך הוא לא נענש
מאז הוא מתעמר והחלטתי להקליט אותו צועק עלי ללא סיבה ואז הוא לקח מצלמה והחל להסריט אותי שוב בניגוד לרצוני
הו משפעל אותי בעבודה וקורא לי מפגרת ושם אותי ללעג ולא נותן לי המלצה ומדרבן אנשים לכתוב לי מכתבים רעים הוא נתן לי עלון של דתיים עם קרקטורה פתח פיך אבד זכויותך ומאשים אותי על לא עוול בכפי שלא רוצים לקדם אותו אני סובלת ובעבודה לא עושים דבר באם קיימות עילות לתבוע אותו אני סוברת שכן מישהו יכול לעזור ולייעץ אני חסרת אונים
חוק הגנת הפרטיות קובע כי צילום אדם כשהוא ברשות היחיד,שימוש בשם האדם,בכינויו,בתמונותיו או קולו לשם ריווח,פרסום תצלומו של אדם ברבים, בנסיבות בהם עלול הפרסום להשפילו ולבזותו כמו גם העולה מנסיבות העניין כי יתכן ויש כאן עילה לתביעה מכוח חוק איסור לשון הרע.
בנוסף יתכן כי בנסיבות העניין הנך זכאית להתפטר בדין מפוטר.
ברור כי המקרה שאת מתארת מורכב ודורש בחינה מדוקדקת של נסיבות המקרה שלא באמצעות האתר.
עלייך לפנות לעו"ד באופן פרטני ע"מ לבחון את נסיבות המקרה באופן מדוקדק ועילות התביעה בהתאם למפורט, כמו גם עילות נוספות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר