כל שנות נשואי (30 שנה) חיינו כל אחד בבועה של עצמו, אנו לא מדברים זה עם זה ואין ביננו תקשורת, לא ידענו לדבר אחד עם השני, בעלי דאג להכנסה (גם אני) ובנוסף אני דאגתי לחינוך הילדים, להורים שלו ושלי ולכל העולם מסביב, ביני לבעלי לא היה כלום ואין כלום משותף פרט ל 4 ילדים בוגרים (הקטנים 16. 18) ובית (שאני דאגתי לקנות אותו והוא בא רק לחתום)
הוא יצא לפנסיה לפני כשנתיים ואז הוא לא עושה כלום, מחשב, טלויזיה, קלפים ושתיה, כלום כלום כלום מעבר, אין ביננו יחסי אישות, ישנים בחדרים ניפרדים, אני לא יכולה לסבות את נוכחותו בבית לכן אני נכנסת כל יום כמעט ב 10 בערב, דיברנו כמה פעמים על גרושין והוא לא האמין שזה קורה לו איתי (כי אני לא מסוגלת לפגוע בזבוב), ולפני 4 חודשים הפרדנו חשבונות ולקחתי על עצמי את רוב הוצאות הבית, יש לנו טיוטה של הסכם לאחר פגישה ראשונה אצל עו"ד אבל הוא לא מוכן לצאת מהבית, הוא מתקש למכור את הבית ויצא רק עם מכירת הבית, הבית שווה כ 1.3 מליון ש"ח ולאף אחד מאיתנו לא יהיה בית לגור אלא רק שכירות, אני רוצה להשאיר את הבית לפחות שנה שהילדים יתרגלו לרעיון כי כולם באים אלינו בערב שבת לאכול, וגם לא לזעזע את הילדים שבבית (16.18) שיסתגלו פתאום לחדרים אחרים חוץ מהפרידה.
כאשר עזבתי את החשבון המשותף היה שם סכום של למעלה מ 100 אלף ש"ח, הוא טוען שהוא במינוס ואין לו כסף.
האם הוא יכול לסרב לצאת הבית? - לא נראה טוב שהאישה יצאת- ולהתעקש על מכירתו? אני לא רוצה להמשיך ככה לחיות עם דממת מוות בבית
האם יכול להיות מצב שבבית דין רבני הוא יסרב לתת לי גט שיגיד שהוא עוד אוהב אותי ורוצה שלום בית למרות ששנתיים הוא לא עושה כלום בנידון? האמת שגם אני לא עושה כלום כי אני לא רוצה. לגבי הבית דין... ראיתי לא מזמן בטלפון שלו התכתבות ב SMS אינטימית מאוד עם אישה למרות שהוא טוען שלא ניפגש איתה אזה רק בטלפון, ראיתי שיש לו כרטיס באתר הכרויות Jdate, הסקס האחרון שלנו שהיה מזמן היה ממש אונס, הוא בא עלי כאשר ישנתי, התעוררתי בהלם כאשר הוא היה בתוכי, למחרת אמרתי לו שזה פעם אחרונה שהוא נוגע בי