ערב טוב
פתחתי בהליכי גירושין ולא חשבתי שזה יהיה קשה ביותר וזאת למה ?רק כי אני אצטרך לתת לו את הילדים פעמיים בשבוע וכל סוף שבוע שני חגים וכוליי ,לו היה אבא שמשקיע ,שנותן,שמתייחס,שמתעניין ,שרוצה בטובתם של הילדים אז הייתי מבינה את הצורך בלסדר הסדרי ראיה שגם הוא יוכל לראות אותם ,העניין שפה הוא ממש לא תיפקד כאבא,היחסים עם הילדים נורא לא טובים,הילדים הגדולים לא מעוניינים ללכת אליו ,ובטח לא להישאר אצלו לשינה ,האם יכולים להכריח ילד ללכת ?נאמר לי שאם ילד לא הולך יהיה אפשרי להוריד לו את המזונות שהוא מקבל האם זה נכון?האם אפשר לשנות,להחליךף משהו כזה בהסדרי ראיה?אשמח לשמוע את דעתכם בנושא .
במידה ופתחתם בערכאות משפטיות, תוכלו לפנות ליחידת הסיוע שליד בית משפט, שם תוכלו לדבר עם אנשי מקצוע אשר יכולים לנסות לחזק את מערכת היחסים בין האב לילדיו.
תוכלו לפנות גם לטיפול פרטני להשגת אותה מטרה. הקשר בין האב לילדיו הוא חשוב מאוד לילדים. גם את צריכה לתמוך בילדים ולהסביר להם שהקשר עם האבא חשוב להם.
בנוסף, בשלב הראשון ניתן להגביל את הסדרי הראיה בהתאם לצורך עד שהילדים יחזקו את הקשר עם האב.
במידה וביהמ"ש מתרשם כי הילדים אינם רוצים בקשר עם האב, עשויים להקטין את סכום המזונות או לבטלם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר