אני והבעל שלי נשואים כבר משנה וחצי ויש לנו תינוק משותף הוא עכשיו בו 5 חודשים, בתקופת ההריון שלי היו כל מיני אלימות מילולית מצד הבעל שלי ומצד ההורים שלו, בכל עת שיש ביננו ויכוח אבא של בעלי נכנס לבית שלי בלי כל הודעה כלשהיא ובלי להגיד שהוא נכנס ומתחיל לנזוף בי.. אחרי שילדתי החל הבעל שלי לתת לי מכות על הפנים סטירות ומשיכה בשיער שלי ויורק עלי וכל מיני האלימות שיש, יום אחד היה ביננו ריב והוא הכריח אותי להתפטר מעבודתי וככה עשיתי והגביל אותי לא לצאת מהבית לשום מקום ושבר לי את הנייד שלי,, חודש אחרי זה וכשחזרתי מבית ההורים שלי והתינוק לא היה אתי כי הבעל שלי סרב שהוא יהיה אתי, שאלתי על התינוק והוא לא היה בבית היה אצל הוריו בעלי התחיל להיות אלים עלי זה היה בלילה.. למחרת בבוקר לקחתי את התינוק שלי ועזבתי הביתה והוא רדף אחרי יחד עם הוריו התחמקתי לתוך מכולת קרובה והם תפסו אותי ומכו אותי ונשבר האף שלי וגנבו את בני מתוך ידיי !!! ואז הלכתי למשטרה בתביעה נגד בעלי רק! ואחרי שקבל כתב אישום הורדתי את התביעה
מהן הזכויות שלי בקבלת מזונות ? ניתוח לאף שלי? בית בשבילי ובשביל הילד שלי כי אני עכשיו גרה עם ההורים שלי