שלוםרב!, אני בעל עסק קטן , למתן שירותי תיקונים :מיזוג ,קירור ,וחשמל.
בינואר 2009' חוברתי לחברת סלולר קטנה .לא עלה בדעתי אף לא לרגע שנכנסתי למלכודת שמפניו צריך כל אדם להיזהר !!
חתמתי על הסכם של 160 ד' ל2 קווים ניידים ,זמן קצר לאחר מכן מתברר שהחבילה קטנה ,הגדלתי אותה ל360 דקות ל 2 הניידים,וגם שם לאחר זמן קצר מתברר לי ,על פי החשבונות שאני מדבר 2400 דק' ,אין סיכוי בעולם ,
שאני מדבר כול כך ,דקות ,מה גם שהחיוב,הגיע ל1600 ש"ח .
כך כמעט כול חודש,זאת למרות מעבר לשיחות בזק .החלטתי לעזוב את החברה ,וזאת אמרתי לנציגה ,נאמר לי על ידה ,שהשלם קנס של 10.000 ₪ !!.
הופתעתי מאוד ,זאת כוון שהנציג שעשה איתי את העסקה לו אמר לי זאת האם זה חוקי?,
החלטתי להמשיך,וכאן כנראה טעיתי שוב,אסור היה לי להמשיך עם חברה שהיא בעצם ערפד!!
עכב טעות בפרטי הוראת הקבע ,חזרו כל הוראות הקבע,אני דאגתי לשלם בפריסת שקים דחויים,כך שילמתי אלפי שקלים .
לאחרונה קרס החשבון ,וחזרו שקים שנמסרו על חשבון החוב.
לפני 14 יום נותק הנייד לשיחות יוצאות, דיברתי עם הגביה ,על חיבור הנייד מחדש ,תמורת 1.000 ש"ח על חשבון נאמר לי מפורשות ,שרק תמורת 2.000 ש"ח יחובר הנייד ,לשיחות יוצאות ,(כדאי לציין שהנייד עדיין קיבל שיחות נכנסות).
שבוע ימים לאחר מכן נותק הנייד לשיחות נכנסות,מבחנתי נשברו כאן כול הכלים ,איך אפשר לנתק נייד משיחות נכנסות?מה אני אמור לעשות ?איך אשרוד זאת ,זהו בפרוש סגירת עסק !,"החמצן הננו עוד" !!!/
א.)אני מבקש לדעת לגבי חוקיות הדבר,של ניתוק הנייד לשיחות נכנסות.
ב')האם אפשר לתבוע את חברת הסלולר על הנזקים שנגרמו לי ,עכב אובדן הכנסות ,ואיבוד לקוחות של שנים?!!.
ג)מה אני עושה באין הכנסות,הכיצד השלם חובותיי ,
ד)המספר נויד ,והחברה ניתקה אותו ,האם זה חוקי?
שלחתי פקס לגבי השגותיי לחברה הקטנה ,ועל כך שהחשבון קרס ,
ואני מעוניין לפרוס את החוב ,ואני במצב עדין עכב קריסת החשבון ,
אני אב שכול שאיבדתי את בני יחידי בעת שירות הצבאי ,שקעתי למצולות הכאב והצער,לא מוצא מזור למכאוביי!!.
נ,ב הציין שקיבלתי פקס 48 ש לאחר משלוח מכתבי בזאת הלשון:.....
אנו מציעים לשלם חצי מהחוב ולא:יעבור לטיפול משפטי ,חוסר התייחסות למכתבי ,בושה שישנה חברה כזאת המחזרת אחרי לקוחות חדשים ,ברגע שהם חתומים ,הם פשוט זורקים אותם מכול המדרגות.
שנתיים רדפו אותי לחבור אליהם , 20 פגישות נקבעו ,ומעולם לא הגיעו ,
זאת עם אלף תירוצים שונים עד הפעם שבא סוכן חדש והחתים אותי
סוכן חודשים ספורים לאחר מכן עזב לחברת איבורי מחשבים,זאת עם בטן מלאה!!!
מצפה בקוצר רוח לתשובות והנחיות תודה מראש על התייחסות לשאלות!.