פניתי למשרד עורכי דין שקיבלתי עליו המלצות ובאתי למשרד ושילמתי עבור פגישת הכרות ושאלתי אם הוא מוכן ליצגני בתיק שבו נפגעתי בתאונת עבודה ומקום העבודה שלי הפסיק לשלם לחברת מיבטחים וכן הפסיק תשלומי משכורת המעביד שלח אותי לרופא תעסוקתי של החברה והרופא נתן חוות דעת שלא לעבוד על הגה הוא האוטובוס והמעביד לא מוכן לעבודה חלופית , בתואנה באת אלי כנהג אוטובוס ולא רוצה לתת עבודה חלופית, ביקשתי מעורך הדין שלי לתבוע את החברה בה אני עובד ואמר כן בוואדי , כמו כן ביקשתי לתבוע את חברת מיבטחים , כמו כן ביקשתי לטבוע את חברת מגדל בה יש לי פוליסת ביטוח תאונות אישיות ,, כמו כן ביקשתי ממנו לתבוע את חברת הביטוח המבטחת את האוטובוס בו ניפגעתי כל זאת רשום בטופס ההסכם ביננו נתתי לו את כל החומר המצוי בידי ושום דבר לא זז , ולדעתי התיק כבד עבורו, אנני כועס רק מתרגז ,כשחתמתי איתו על ההסכם היבטיח לי שהתיק צריך ללמוד אותו לעומק ואני כבר יותר מ4 חודשים מאז חתמנו על הייצוג אבל לדעתי שום כלום לא זז,,יש לציין שהיה לי עורך דין לפניו על התיק ואמר לי יפה התיק מסובך אני לא יכול ולא מייצג בעינייני עבודה , וכך ויתר על כל התיק והעורך דין הזה רצה את כל התיק כולל ביטוח לאומי כדי להרוויח קצת יותר אבל גם כאן הוא לא עושה גבר רק אני פועל בשטח ועוד יש לי ויכוחים עם העוזר שלו ,, האם אני יכול לפטרו ולדרוש את כספי חזרה ?
רציתי לציין שאני לא עובד כבר שנה שלמה וחי מביטוח לאומי בלבד אם אישתי לא הייתה עובדת לא היה לי מה לאכול
הינך יכול לפטר עו"ד בכל את שתחפוץ, לעניין התשלום אליך להגיע להסדר תשלומי עם העו"ד המייצג לפי ההתקדמות ו/או כמות העבודה שהעו"ד שלך כבר ביצע.
במידה והעו"ד דורש את מלוא סכום שכ"ט שנחתם בינכם, יש לך האפשרות להתלונן בלשכת עו"ד של ישראל.
בהצלחה
עו"ד אופיר פרל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: רועי ורשבסקי, משרד עורכי דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר