שלום רב.
ברצוני להתייעץ לגבי שני דוחות חניה שקיבלתי.
1. את הדוח הראשון קיבלתי בספטמבר 2010 באילת, בזמן שהייתה מופעלת חניית פנגו והרכב חנה בכחול לבן. לאחר כשבועיים לאחר קבלתי הדו"ח, שלחתי מבייתי מכתב עם הצילום של פנגו שמאשר כי היה מופעל השרות בזמן שקיבלתי את הדוח. אך לצערי, לאחר ששלחתי את המכתב (לא בדואר רשום), לא התקשרתי לוודא כי המכתב התקבל וכי הדוח בוטל. הרכב, אגב, רשום על שם בעלי, והכתובת שלו במשרד הפנים שונה ממקום המגורים. מסתבר שעיריית אילת שלחה מכתב רשום לכתובת ההיא חצי שנה לאחר שהדוח ניתן לנו, אך לא היה מי שיאסוף אותו (מי שגר בכתובת ההיא, לא אסף ולא הודיע כי היה דואר רשום). וכך, לפני כחודש, לפתע, קיבלנו עוד מכתב (הפעם הדייר בכתובת ההיא אסף את המכתב), ובו נאמר כי העניין הועבר למח' הגביה שלהם וכי אנו עומדים לפני עיקול.
מיד התקשרתי אליהם והסברתי להם שהרכב היה עם פנגו וכי שלחתי את המכתב המאשר זאת, אך לא וידאתי זאת, לצערי. שם נאמר לי כי אין מה לעשות וכי אני מחוייבת לשלם מכיוון שכל תאריך לערעור חלף, ועלי לשללם את הכנס.
2. דוח שני, בוצע בפ"ת, כאשר הגעתי לבית חולים השרון לאסוף את חמותי החולה באלצהיימר וחניתי בכחול לבן. היא הייתה אמורה להשתחרר מבית החולים, אך העניין נמשך זמן רב מכפי ששיערתי. כאשר ראיתי כי זה נמשך זמן רב (והיה עלי ללכת ולחזור מאוחר יותר), בנתבקשתי ע"י גיסתי, שהייתה עמה בבי"ח (ושאותה הייתי אמורה לאסוף יחד עם חמותי) ללוות אותי לאותו יחד עם חמותי החולה. כך הם ליוו אותי עד פתח ביה"ח והמשחתי ללכת לרכב שחנה לא הרקח מהכניסה. הגעתי לרכב שלוש דקות לאחר שפג תוקף הפנגו וכבר ראיתי דו"ח על חלוני, של שלוש דקות לאחר שששרות הפנגו נגמר.
תודה ובברכה, אינה
תודה ע