במוצאי שבת 28.1.12 בשעת לילה מאוחרת לאחר תדלוק בתחנת דלק אלון שבמלון הילטון, פניתי דרומה לרחוב הירקון במגמת חיפוש חניה. כיוון שלא היו חניות בנמצא כאשר הגעתי לצומת הקרוב (הירקון/משעול עמנואל סלע) אותתי ופניתי ימינה לתוך רחוב משעול עמנואל סלע (לצערי ברחוב הירקון חנו רכבים בניגוד לחוק בתחנת האוטובוס 100 עד סמוך לצומת, על כן נאלצתי לנסוע במסלול המרכזי, מתוך שלושה, עד סמוך לפניה) . כיוון שרחוב משעול עמנואל סלע בנוי כמשפך ההולך וצר ובסופו חניון הילטון ביצעתי תנועת פרסה בפתחו. ממש בסיום תנועת הפרסה הבחנתי שהרמזור לפני התחלף לירוק (כאשר מאחורי רכב נוסף שהגיע מחניון הילטון) ועל כן פניתי שמאלה כחוק. לאחר הפניה המשכתי באיטיות במגמת חיפוש חניה, כאשר רכב משטרה שפנה ימינה מרחוב ארלוזרוב ביקש ממני לעצור. לטענת השוטר ביצעתי פרסה במקום שאסור לעשות פרסה, בעוד אני טענתי בפניו שלא ביצעתי פרסה ברחוב הירקון, היכן שהדבר אסור בהחלט, אלא פניתי ימינה למשעול עמנואל סלע מתוך מגמה לבצע סיבוב פרסה בפתחו ובכך לשנות את כיוון נסיעתי. יתר על כן, בדוח כתב השוטר שנסעתי במסלול השמאלי של הירקון, סטיתי ימינה וביצעתי סיבוב פרסה בתנועה רחבה. ראוי לציין שהשוטר צפה במתרחש מתוך רכבו כאשר הגיע לשיפוע שבקצהו של רחוב ארלוזרוב ותוך שיורד גשם חזק. לפיכך השוטר היה למעשה בנקודת נחיתות מבחינת זוית הראיה, דבר שמנע ממנו בודאות מלצפות באיתות שלי ימינה (כיוון שעמד בניצב אלי מצד שמאל). יתר על כן ייתכן שהפרש הגבהים בין השיפוע ברחוב ארלוזרוב לבין רחוב הירקון עצמו גרם לו להסיק בטעות שנסעתי בנתיב השמאלי בשעה שסמוך לצומת הייתי למעשה במרכזי (מפאת המכוניות שחנו בניגוד לחוק במסלול הימני). ייתכן אף שצירוף המקרים של הפניה שלי ימינה לתוך משעול עמנואל סלע רגע לפני שהתחלף הרמזור והזמן הקצר (5 שניות שמדדתי בשעה שחזרתי לצומת המדובר) עד לחילוף הרמזור המאפשר פניה שמאלה ממשעול עמנואל סלע לרחוב הירקון בכיוון צפון, עורר את חשדו ויצר אצלו רושם מוטעה.
הייתי לבדי במכונית, על כן אין בידי עדים. האם יש טעם לפנות למשטרה ולבקש המרה באזהרה? האם יש בפעולה שאני טוען שעשיתי עבירה/עבירה פחותה? האם יש לי סיכוי בבית המשפט לנוכח העובדה שאין לי עדים?