כל מיסמכי הפרוטוקול נימצאים בידי של ועדה רגילה וגם עליונה שנידחיתי בה יש בפרוטוכל של העליונה סתירות רבות בין מה אמרתי לאמת בלשון המעטה גם בפרוטוכל של ועדה יש סתירות רבות למשל ראיתי שם באחד המיסמכים כי יש לי תאונה דרכים משנת 1994 בעוד התאונה ארעה בשנת 1964 ידוע לי כי הייתה חנינה כללית בשנת 1967 ע"י נשיא המדינה לאחר כל מה שעברתי ואני עדיין עובר בהקשר לר.הנהיגה שלי עד מתי אני יכול לערער על כך לאחר שמצאתי כל מיני סתירות תמוהות בהקשר לכך והאים ימי אישפוז לבדיקות כלולות במיניין הימים?
יאצק שלום,
סד הזמנים שנקבע בחוק להגשת ערעור מנהלי הינו עד 10 ימים מיום קבלת הפרוטוקול.
עם זאת במידה ויש לך סיבה רפואית מוכחת(מחלה/אשפוז), ניתן לבקש מביהמ״ש בקשה להארכת מועד להגשת ערעור מנהלי.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
מדובר על עירעור בפסיקתו. עליונה, תקופת האישפוז שלי ניכללת בספירה? ועל הטעויות שניכתבו שם שלא בצדק?
אים עברתי את הזמנים שכתבתה לי הכל אבוד מבחינתי?
יאצק שלום,
אתה רשאי לבקש מביהמ״ש לעניינים מנהליים - בקשה להארכת מועד להגשת ערעור מנהלי.
נראה לי שאתה נחוש....חבל על כל יום שעובר.
בברכה,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
הוא חופש לאחר שלמעלה מ-30 שנים שאני נוהג ללא שום תאונה ואו משהו אפילו קרוב לזה, והתאונה שבגינה הורשעתי קראתה בהיותי חייל בשנת 1964
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר