אני מתגוררת ברחוב משולב שבו לכל דייר חניה פרטית בביתו ובנוסף מסומנות חניות אורחים. הבעיה היא שרכבים חונים ברחוב זה תוך חסימת הגישה לשביל הציבורי שמוביל אל ביתי ובנוסף, מול ובצידי החנייה הפרטית שלי -במפרצים צרים ובמקומות שלא יועדו לחניית רכבים- באופן שמקשה עלי מאוד להיכנס עם רכבי לחנייה הפרטית שלי (אין חסימה מלאה אך אני נאלצת לתמרן פעמים רבות). פניתי לעירייה אך לצערי, לא קיבלתי תשובה רצינית - האם יש עילה לתביעת העירייה על כך שאינה דואגת לרווחתי כתושבת ואינה דואגת להסדרת חנייה, למרות שמדובר על רחוב משולב ?
חגית שלום,
לא תמיד פניה מהירה לערכאה משפטית יעילה.
הייתי ממליץ לך לצלם את אופן חניית הרכבים(על מנת שייקל לך להמחיש) ולהציג זאת בפגישה מול מנהל מח' חנייה בעירייה.
אופציה נוספת היא להתלונן בפני פקח/שוטר על חסימה/הפרעה של רכב/ים אשר לא מאפשרים כניסה לחנייה פרטית. (ברגע שהנהגים יבינו שיש סנקציה ייתכן מאד והם יחדלו ממעשיהם).
בברכה
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר