שוטר עצר אותי טענה של נסיעה במהירות מופרזת של 87 במקום 50 קמ"ש... לקח לי את הרישיון ואמר שאני צריכה להגיע מחר בבוקר לקצין המשטרה והוא יחליט אם יחזיר לי את הרישיון או לא... השוטר אמר שהוא תפס את המהירות מהנתיב האמצעי.. ושהרי אני בכלל הייתי בנתיב השמאלי! אבל כמובן שלא היה עם מי לדבר! השאלה היא אם יש לעשות עם זה משהו.. יש לי עבירת מהירות של קנס משנת 2008 ועוד עבירה משנת 2004. האם מעל מס' שנים מסויימות העבירות בעבר נמחקות? או שתמיד הם מופיעות בגיליון ? תודה.
קרן שלום,
ניתן לעשות הרבה כבר כעת גם בטרם המשפט( כוונתי לביטול הפסילה המנהלית במידה ותושת עליך).
לעניין המשפט - ברגע שאחשף לחומר הראיות אוכל לתת ייעוץ יותר ספציפי אך בהחלט טענתך מעלה ספק לגבי אופן האכיפה.
העבירות מופיעות בגיליון התעבורתי ואינן נמחקות.(אך התביעה מנועה מלהתייחס לעבירות שהתיישנו מבחינת העונש- על אף שפעמים רבות הם מונים עבירות שהתיישנו).
אני ממליץ לך בחום לפנות אלי באופן ישיר, אשמח לתת לך מעט ״טיפים״ למחר...[משרדי מפורסם באתר זה בקטגורית עו״ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר