גילה יקרה,
אם נפגעת תרשי לי להעמיד דברים על דיוקם ולהתנצל.
יש לי הרושם שלקחת את הערתי הכללית שהייתה מכוונת לאותם אנשים שהגדרתי - רחוק מידיי ואישית מידיי.
במקרה שלך - ללא בוטות ובטח שלא נזיפה, רק את מכירה את הנפשות הפועלות ורק את יודעת את המחזה כך שאם את מרגישה שבעלך לא עושה את המוטל עליו ו/או לא עושה דיי לפרנסת ילדיו יש לך את כל הלגיטמציה לדרוש וגם להוציא אל הפועל.
הערתי באה מתוך הכרת מקרים רבים שלאב חובה מוחלטת לזון את ילדיו הוא עוזב רכב ובית לטובת אישה ושלושה ילדים וממשכורת של 10,000 ש"ח הוא צריך לשלם 5,000 ש"ח לידי אם הילדים 3,000 ש"ח דמי שכירות לעצמו (דירה צנועה) ובאלפיים הנותרים הוצאות הדיור + מחיה עוד לפני ביטוחים הוצאות רכב/נסיעה, ביגוד והוצאות הסדרי ראיה, גם אם בני הזוג התחלקו ברכוש ה"גדול" עדיין האמא יכולה לצבור ולחסוך או לקנות נכס ובוודאי שלמצוא עבודה ולהגדיל את הונה ולהתקדם כאשר האב צריך להשתמש בחסכונותיו כדי לכלכל את ילדיו כאילו היו הם רק ילדיו שלו ולהשתדל שלא להגיע לחרפת רעב. שוב, אין לי כוונה ספציפית אלה שכל משפחה תמקם עצמה בתאוריה ותפעל עפ"י צו מצפונה.
מכל מקום בהצלחה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר