שלום רב
אשתי ואני מצויים כבר יותר משנתיים בהליך משפטי.
האחרון היה לפני כמעט 3 חודשים בו פסק השופט כי תוך 14 יום יעבירו הצדדים לאקטואר את הדרוש לו לצורך הערכת נכסים בפירוד.
למרות החלטת השופט עד היום לא קיבל האקטואר את הדרוש לו מאשתי ואילו ממני תוך ימים ספורים
אני מבין מהאקטואר כי האשה מציגה לו אפילו משיכות כמו של 400 ש"ח מכספומט מלפני שנים. כאילו שאפשר לזכור כל הוצאה במשק הבית.
כיצד עלי לפעול אם החלטת השופט קובעת כי לאחר ההליך אתל האקטואר יחל שלב מכירת הבית
ברור לי כי הסחבת המכוונת שהיא כבר בת יותר משנתיים היא חלק מהלחץ המופעל עליי ועל מנת לא לאפשר לי להמשיך בחיי שכן רוב הרכוש זה בית המגורים הגדול מאד.
גם מההחלטה הראשונה של בית משפט כל הזמן צצו טענות חדשות כדי לא לאפשר עבודת האקטואר. ברצוני לציין כי שנינו שכירים עם אותה רמת שכר ואותו וותק בעבודה כך שעבודת האקטואר אינה כה גדולה. אבל איני מצליח להביא לסיום הסאגה הזו
עוד אציין כי איני מיוצג.
תודה על העזרה
עידו
ברגע שבימ"ש מינה אקטואר, על האקטואר לכתוב חוות דעת - מדוע הוא אינו יכול לסיים את עבודתו, שאז ביהמ"ש יפעל כנגד הצד המעכב.
בברכה,
עו"ד יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
עידו, אשתך מבזה את החלטת ביהמ"ש בכך שלא מעבירה לאקוטאר את דרישותיו תוך 14 יום. ניתן לפנות לביהמ"ש בבקשה לביזיון ביהמ"ש ולהלחיץ ולזרז את העניינים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר