שלום,
שמי שירן, אני לקוחה 11 שנה בבנק לאומי. לפני יומיים הלכתי למשוך כסף בסניף שאינו שלי, הקופאי נתן לי דף ובו פרטי החשבון, דף מודפס כזה של הבנק וביקש שאגש לבנקאי לקבלת אישור. תוך כדי שאני מחכה אני רואה שמתחת לפרטי החשבון שי מודפס ואני מצטטת: " איתותים: לקוחה מניפולטיבית ושקרנית. לא להסתמך על הבטחות בדבר הפקדות עתידיות". הקופאי נתן לי בטעות מזכר פנימי שלהם עם ההערה הזו. אני ממש לא מניפולטיבית ושקרנית, לפני כשנתיים אבי נפטר והבטחתי שאחרי השבעה אפקיד כסף לכיסוי המינוס כי הייתי מפקידה מזומן משיעורים פרטיים. אמא שלי הייתה במצב קשה בגלל מה שהיה עם אבא שלי ובאמת לא עמדתי בהבטחות. לאחר מכן כיסיתי את כל חובותיי. היום אני מפקדיה משכורת מעל 8 אלף שקל מחברת החשמל ובאמת הכול תקין. התחלתי לבכות שם בסניף, זה מאוד פגע בי, מילא לכתוב שאני אולי לא מפקידה בזמן אבל לכתוב כה על לקוחה? שקרנית ומניפולטיבית כאשר נכנסת לבנק משכורת גבוהה והכול תקין?מנהלת הסניף מיהרה להתנצל וביקשה את הדף בחזרה וכמובן לא מסרתי לה. לאחר מכן התקשר מנהל מחוז צפון וביקש להגיד כי בוצעה נזיפה בנציג שרשם את זה וכן מנהלת הסניף בו מתנהל חשבוני ואמר כי הם לא כותבים דברים כאלה על לקוחות. ונניח וכתבו, למה זה לא נמחק כאשר כבר שנתיים הכול בסדר? למה כל נציג או כל בנקאי שנותן לי שירות צריך ישר לחשוב שאני מניפולטיבית ושקרנית ולתת לי שירות בדעה קדומה שכזו. מעבר לזה התחתנתי רק לפני 3 חודשים ועלי ראה את הדף ושאל לפשר הדף והיה לנו ריב גדול, הוא לא הבין למה הבנק כותב עליי דברים כאלה ואולי יש לי משהו להסתיר וזה ממש לא ככה, הייתה תקופה אחרי האבל שלא עשיתי הרבה שיעורים פרטיים עקב המצב בבית ואולי הבטחתי להפקיד כמה פעמים ולא עשיתי זאת, אז ככה צריך לכתוב עליי ולהשמיץ אותי? ועוד בפני בעלי? ולגרום לי ככה לבכות? אני בחשבון מגיל 16. רציתי לדעת האם ניתן לתבוע את הבנק על עוגמת הנפש שנעשתה לי? או לחילופין לפנות לתקשורת שיפרסמו שככה כותבים על לקוחות גם אם מדובר בעבר הרחוק? הבנק לא יעדיף לפצות אותי מאשר שדף כזה יפורסם? הדף עדיין אצלי. כתבתי הרבה אך אשמח לתשובה בהקדם ובמידה והתשובה חיובית, אז שם של עורך דין שיוכל לייצג אותי. אני לא מכירה.
תודה