דבר ראשון תודה רבה לך על המענה המהיר והמסירות.
חשוב לי שיהיה מובן שאין לי שום בעיה לשלם דו"ח במקום בו ביצעתי עבירה ושגיתי,
הסוגיה הבעייתית מבחינתי היא העובדה שכמו במקרה זה, עד כמה שאני יודע, אין לי שום ערבויות לאם יש לי עוד דוחות או לא,
זה מקרה מאוד ברור, אני כאזרח מעוניין לדעת כמה דוחות יש לי ולשלם אותם כחוק, אני לא מקבל מידע אמין מהצד האוכף כדי שאוכל לבצע את זה.
איזו ערבות יש לי שעוד שבוע לא יצוץ עוד דו"ח משום מקום למרות שאמרו לי שאין עוד דוחות? אני אמור לקבל את זה? יום עבודה שאני מפסיד פה על ההתעסקות עם הדוח עולה לי פי כמה וכמה יותר מהדו"ח עצמו בהפסד כספי של הכנסה,
לכן השאלה הנשאלת היא, מכיוון שטעות שכנראה התבצעה בצד שלהם כגוף שאוכף את החוק, אני נאלץ לשלם יותר אפילו אם אני מעוניין לפעול כחוק, על מי האשמה פה? האם אני אמור להפסיד יום עבודה בכל פעם שקורה מקרה כזה?
חשוב לציין שאני מודע לתשלום דרך האתר וזה מה שאני עושה לרוב, הבעיה שאני גם כאזרח מעוניין במסגרת החוק לראות את הפרטים והצילום שצולם בדו"ח עצמו (וזאת זכותי), אך זה עולה לי ביום עבודה שלא לצורך.
והדו"ח עצמו אומר שאני צריך לשלם 100 שקל (התראה שנייה – הסכום המקורי הוא 100 שקל, ומועד תשלום אחרון הוא ב20/5/12, אני מזכיר שהדוח התקבל ב20/06/11 בכלל..
כל הקצב וההתנהלות לא נראה לי הגיוני אפילו (לא הגיוני לטובתי במקרה הזה, אבל עדיין זה מעיד על איזושהי טעות, לפחות לפי מה שאני מבין, תוכל להתייחס לנקודה הזו גם?)
שוב, תודה רבה לך על הסיוע
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר