שלום רב,
אני גר ברמת גן כבר תקופה. יש לי חוזה שכירות תקין, הרכב רשום על שמי וכן הכתובת מעודכנת בתעודת הזהות שלי היא כתובתי בר"ג. מעולם לא טרחתי לגשת לעירייה ולהוציא תו משום שמכורך עבודתי אני תמיד עוזב את הבית בשעות הבוקר המוקדמות (לפני 8 בבוקר) ואכן מעולם לא זכיתי לדוח. ב21 הימים האחרונים שהיתי בחול. בטפשותי כל עניין החנייה לא היה בראש מעייני. כאשר שבתי לביתי לאחר חופשה נפלאה - בירכו אותי כ-15 דוחות חנייה (כמובן שחניתי בכחול לבן). שאלתי היא זו - האם ניתן לבטל את דוחות החנייה הללו. הרי ברור שאני תושב האיזור זמן רב לפני שדוחות אלו הוצמדו לשמשתי לפי חוזה השכירות שבידי. אפילו רשיון הרכב ממוען לכתובתי ברמת גן. מה אתם אומרים? אני ארגיש קצת מוזר, שבתור תושב רמת גן, כלומר שמיסיי הם אלו המשלמים את שכר הפקחים מופנה כנגדי....
עודד שלום,
מבחינה פורמלית כל הדוחות תקינים.
אבל, יש לך טיעונים טובים שאולי יצליחו לשכנע את התובע העירוני להפחית מסך הקנסות.
במידה ולא ייעתר אני ממליץ לך לבקש להישפט על כל הדוחות במקובץ...לביהמ״ש יש סמכות להפחית את גובה הקנס/ות בנסיבות המצדיקות זאת.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי ,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר