אני התגרשתי לפני כ6 שנים , בגרושי בלחץ רב מאוד ויתרתי על כל רכושי,הכולל, בית רכב, ורוב התכולה, לשאלתי האם אחרי 6 שנות גירושים , שבהם אני עמדתי בכל סעיפי ההסכם, והגרוש לא עמד בשום סעיף בהסכם הכולל , להוציא אותי מהמשכנתאות, ומהחובות הרבים אותם צברנו במשך גרושינו, האם יש לי קייס היום להגיש תביעה על אכיפת הסכם ולבקש לקיים הסכם חדש?
ברצוני לציין שהגרוש שלי חי לו היום בישוב גן יבנה ומחזיק בוילה בגודל של 200 מטר, על אדמה בגודל דונם, באזור היוקרתי ביותר בישוב, ובנה לעצמו ללא שום אישורים יחידת דיור מאחורי הבית, ואת הבית משכיר לאנשים זרים ,ולציין כי בטאבו הנכס ראשום על שמו והוא עשה זאת עוד בעודנו נשואים, ברצוני לציין שהוא גמלאי של צה"ל ואינו מצהיר על עבודתו הצדדית ,יש לי 3 ילדים בני 13,17.5,21,כיום אני שוכרת בית בנהריה בסכום של 2000 ש"ח כאשר מזונותיי מגעים דרך הוצל"פ בסכום של 3.100, ואני משתכרת ב 2000 ש"ח בחצי משרה בקופ"ח כללית סמייל נהריה, בעוד כחודש לפי ההסכם בני האמצעי יהיה בן 18 ולא יהיה זכאי למזונות, האם יש קייס לדבר בכלל?
והאם אתם יכולים לייעץ לי מה לעשות מאחר ואני לא מבינה דבר , ומרגישה מרומה , הוא ניצל את מצבי הנפשי הקשה באותה תקופה ובלחץ גרם לי לוותר על הרכוש, בבקשה עיזרו לי ,
תודה מראש ויישר כח על עזרתכם ועבודתכם הנאמנה , בברכה, גליה קורט