שלום, אני גרושה עם 2 ילדים מנישואין קודמים, חיה 7 שנים עם בן זוג ללא נישואין, 2 ילדים משותפים.מהלך כל השנים אני הנושאת בכל התשלומים, כולל רכישת דירה + משכנתא באופן עצמאי. כל ההוצאות על הבית , כולל ביגוד, חוגים, משכנתא, חשבונות- הכל אני משלמת. בן הזוג ללא שקל, הוא צובר כל הזמן חובות בבנק, אנחנו מנהלים שני חשבונות ואין כל קשר ביניהם. מעולם לא קיבלתי ממנו כסף בכל צורה שהיא. התרומה היחידה שלו היא שבחלק מהחודשים (תקופות קצרות) הוא משתתף בקניות בסופר, וגם אז במחצית ההוצאה החודשית על סופר בלבד. ביקשתי ממנו מספר פעמים לחתום על הסכם ממון- תמיד התחמק מכך. ביקשתי ממנו לחתום על כך שכל מה שעל שמי – שלי לעולם, וכל מה ששלו – שלו לעולם. הטענה שלו שיום אחד יתרומם וישתכר יפה מאוד- אמרתי שאני מוותרת מראש על כל התעשרות עתידית משלו, ושאני מבקשת שלא לקחת חלק בזכויותיו או חובותיו היום ובעתיד. בכל זאת- לא מעוניין לחתום על הסכם ממון. מה עלי לעשות כדי להימנע מהגדרתנו כידועים בציבור? לא זו בלבד שהוא מרע את מצבי כפי שהיה אילו הייתי לבד, אני גם לא מקבלת זכויותי כחד הורית כי אני חיה עם מישהו... אודה לקבלת ייעוץ כיצד לפעול.