הזמנתי חופשה בארץ לחודש דצמבר. העסקה נעשתה בטלפון. מהן זכויותי כאזרח ותיק(70+)אם ארצה לבטל את החופשה? האם מותר לי לבטל עד 7 ימים לפני מועד התחלת החופשה בתשלום של 100 שח ?
שלום,
כך קובע סעיף החוק מבחינתך :
(ג) בעסקת מכר מרחוק שנערכה עם צרכן שהוא אדם עם מוגבלות, אזרח ותיק או עולה חדש, רשאי הצרכן לבטל את העסקה בתוך ארבעה חודשים מיום עשיית העסקה, מיום קבלת הנכס או מיום קבלת המסמך המכיל את הפרטים האמורים בסעיף 14ג(ב), לפי העניין, לפי המאוחר, ובלבד שההתקשרות בעסקה כללה שיחה בין העוסק לצרכן, ובכלל זה שיחה באמצעות תקשורת אלקטרונית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
תודה. הסוכן שאיתו ביצעתי בטלפום את הזמנת החופשה אמר לי שניתן לבטל עד 21 ימים לפני מועד החופשה גם לאזרח ותיק. מה גובר על מה? ביטול עד 21 ימים לפני מועד החופשה -כפי שדורש הסוכן, או 7 ימים לפני המועד כפי שאומר החוק לגבי אזרח ותיק? תודה
שלום,
החוק הוא זה שקובע.
האם עניין הביטול נאמר לך לפי ביצוע בעסקה ?
רק כששאלתי לגבי דמי ביטול אמר שאפשר םבטח ללא דמי ביטול עד 21 ימים לפני הנופש. ציינתי שאני אזרחית ותיקה ואמר לי שהחוק לגבי אזרח ותיק לא קשור לעסקה זו.
שלום,
כאמור - הצגתי לך מה קובע החוק.
החוק גובר על אמירות נציג החברה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר