ביתי למדה 3.5 שנים לימודי ראיית חשבון, כל המקצועות הנלמדים תואמים למכללות ואוניברסיטאות אחרות, ובסיום נבחנה בלשכת מועצת ראיית חשבון, תואר שקיבלה במדעי החברה ללא שום התמחות בחשבונאות, תואר זה מהווה לה קשיים ומכשולים רבים. לדוג' לא יכולה להמשיך לתואר שני כי לא יודעים שלמדה תואר הקשור לכלכלה.
ואף מכשיל אותה בקבלת משרות.
האם יש עילה לתביעה?
שלום,
קראתי את סיפור המקרה, אך לא הבנתי אותו. איתך הסליחה.
בתך למדה ראיית חשבון, נבחנה במבחנים לקבל תעודה, עברה את המבחנים וכיום היא רואת חשבון.
במקביל לבתך יש תואר בתחום מדעי החברה.
לטענתך העובדה שיש לבתך תואר במדעי החברה + תעודת רואה חשבון מכשיל אותה להתקבל לעבודה - ושאלתך היא האם יש עילה לתביעה ?
עילה לתביעה כנגד מי ? כנגד מי שלא מעסיק אותה כי יש לה 2 תארים ? כנגד אוניברסיטה שלא מקבלת אותה לתואר שני בשל העובדה שיש לה 2 תארים ? אינני מבין. אנא הסבירי את המקרה שוב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
אני מתכוונת לתביעת האוניברסיטה, מדוע תואר שקיבלה רשום מדעי החברה ולא חשבונאות, או חשבונאות וכלכלה, ואם כבר מדעי החברה למה לא לרשום על גבי התואר התמחות בחשבונאות.
חברותיה שלמדו במקומות אחרים
קיבלו תואר בחשבונאות.
עובדה, שלא הצליחה להתקבל ללימודי תואר שני בטענה שהתואר לא ידוע הוא כללי מידי ללא התמחות, לא מוזכר חשבונאות וכלכלה על גבי התואר. ואף הוסיפו ואמרו כי לא ראו אף פעם תואר שרשום כך, רק מדעי החברה.
אם לקרוא מה זה תואר במדעי החברה, רואים שמדובר במקצועות כמו פסיכולוגיה קרמינולוגיה ועוד...לא קשור למה שלמדה.
כמו כן יש לנו מייל מאוניברסיטת תל אביב שהיא לא יכולה להתקבל ללימודי תואר שני על סמך תעודה זו.
שלום,
אני מציע שתתקשרי אליי על מנת לספר לי את סיפור המקרה במלואו על מנת לקבל ייעוץ משפטי בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר