הגעתי לתקן מכשיר היו לי קפיצות של פירסומות וביקשתי אם אפשר לתקן למרוץ שאני משלם אנטי וירוס כל חודש ניכנס לי הוירוס של הפירסומות נאמר לי שיש אפשרות הבל יש סיכון שכל הזיכרון יעלם יחד אם תמונות ולא נאמר לי שאפשר להבטיח את התוכן במכשיר והיציעו לי לירכוש פלא פון חדש חשבתי ונהנתי להצעה היביאו לי פלאפון ואמרו לי שהעלות 2975שח ואתה מקבל לפטוף פלוס אוזניות אני זקן בן 70לא מבין בנושא פלאפון מבין שאני מקבל פלא פון בסכום 2975 ומקבל בתמורה מתנה לפטופ שהערכתי שווה 400שקל ועוזניות שעולות 200 שח אני בתמימותי עושה את העיסקה נכון שגם נתנו לי דיל של שיחות והורידו לי ב10 שקלים את הסכום החודשי היגעתי הביתה וחבר שראה את המכשיר שמע את הסכום ואמר לי שעבדו עליך המכשיר הזה שווה 675 שח אני שילמתי 2975 שח קובלתי אומנם לפטופ ואוזניות חזרתי למחרת ונאמר שאני צודק שאני חתמתי על העיסקה ומה שהם יכולים לעשות להפחית לי 500שח מיסכום העיסקה ונאמר לי שקיבלתי גם לפטופ וגם אוזניות זה שני מכשירים שאני לא זקוק להם למה לא מידעים אותי שהמכשיר עולה 675 שח ואם אני רוצה לפטופ ואוזניות זה יעלה לי 2975 איפו ההגינות פה מדוע לאשוק אנשים בסך הכל רציתי לתקן פלא פון יש מה לעשות בנידון אם לא לפחות להכריח את נציגי החברה שיידעו את האנשים שהמכשירים שהם מקבלים במתנה בדיעבד הם לא חינם הם אפילו יקרים מאוד בהשוואה לחנויות חשמל אחרת תודה
שלום,
קראתי.
מהי שאלתך ואיך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר