שלום,
באוגוסט 2022 נפגשנו עם חברת מטבחים, ושילמנו מקדמה על שידרוג מטבח קבלן. באוגוסט 2023 נפגשנו עם מעצב וסגרנו סופית את השדרוג. מועד מסירת הדירה היה אמור להיות ב- 11.23.
לפי החברת מטבחים- המטבח יורד לייצור לאחר סגירה עם המעצב, וקיבלנו הנחיות לאחר קבלת מפתח- לקבוע התקנה.
כיוון שהמסירה התעקבה בחצי שנה, התקשרנו ביוני 2024 לקבוע מועד התקנה. נאמר לנו שרק עכשיו המטבח יורד לייצור ובגלל שהמפעל בצפון יקח לפחות 3 שבועות וגם על זה לא מתחייבים ( כמו שרשמתי היינו אמורים לקבוע התקנה בשיחה זאת).
כרגע אנחנו 3 שבועות מאז השיחה ורק מושכים אותנו. אנחנו לא יכולים להרות את הדירה לשוכרים פוטנציאלים ומפסידים כבר לפחות חודש דמי שכירות . כרגע יש לנו את הסטנדרט של הקבלן. אני רוצה לבטל את העסקה עם החברת מטבחים (של השדרוג). האם אני יכולה? הם טוענים שאני לא יכולה כי המטבח ירד כבר לייצור.. (הוא היה אמור לרדת לייצור כבר באוגוסט 2023). המנהל מאכיל אותנו בסיפורים שעושים רק ליקוט וכבר מתקינים לנו... לא באמת קורה...
תודה
שלום,
אגיד בכללי - ככל שהחברה הפרה את ההסכם ביניכם, אתם רשאים לבטל את העסקה ולקבל את כספכם בחזרה בתוספת פיצויים בגין הפרת הסכם, חוסר תום לב, הפרת חוק הגנת הצרכן, נזקים ועוגמת הנפש שנגרמה לכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר