אני הגעתי לחנות המכבדת כרטיסי תו קנייה הגעה לשם מעל שעה והייתי זקוק ל3 אוטובוסים שונים מסתובב בחנות הגדולה מחפש מוצרים כשעתיים ומגיע לקופה. רק לציין שהיו בידיי רק תו ולא מזומן. בקופה העבירו 4 כרטיסים שונים ובכולם יוצא בקופה כרטיס לא קיים לא ידעתי אם בעיה אצלם או בכרטיסים .לאחר 4 שעות הגעתי הביתה והתקשרתי לחברה, יש שם מחלקה ייעודית. אומר להם את הבעיה והם לא מופתעים בכלל. עכשיו אני אמור לבזבז עוד שעתיים ןלקחת כרטיסים חדשים מאחד הסניפים שלא על יד ביתי. אני ביקשתי מהם פיצוי על 4 שעות כאשר השארתי הכל בחנות ולא קניתי כי אין לי אמצעי תשלום אחר ועוד 2 שעות ביקשתי מינימום 180 שקל והם בכלל אמרו שאין סיכוי שאקבל האם מגיע לי פיצוי ? אני מתכוון לעשות תביעה בתביעות קטנות ולקבל פיצוי על בזהבוז חצי יום ועוגמת נפש . מה דעת המומחים?
שלום,
אני כלל לא בטוח שבית משפט יתן פיצוי בגין מקרה שכזה. לא הייתי מגיש תביעה במקרה זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר