רכשתי ברשת מחשבים גדולה מחשב בסך 12,500 שקל. אחרי שנתיים וחצי מקניית המוצר (שלוש שנים אחריות) הגעתי בגלל בעיה במחשב שבגלל המלחמה הבדיקה נערכה כמעט חודשיים, ולא מצאו בעיה, ושוב באתי ואז מצאו בעיה ותיקנו אבל עדיין אותה בעיה ומאז נגמרה האחריות אבל קיבלו אותי עדיין כי דיווחתי על הבעיה לפני תום האחריות. אחרי זה שוב באתי ולא קיבלו אותי ואמרו שמבחינתם המחשב לא באחריות ובדקו ומצאו תקין (לא בדקו באמת לדעתי ) . אני רוצה לתבוע אותם תביעות קטנות על סך המחשב, יש קבלות והכל. השאלה אם אקבל משהו בגלל שהם מבחינתם תקין אבל מבחינתי לא, וגם בשירות לקוחות בווסטאפ כתבתי להם דברים כמו ״אני אבוא עם חברים לסניף אעשה בלאגן״… מה העלויות של תביעה קטנה ואם אני מפסיד אני אצטרך לשלם עוד? בגיל 16.5 אני יכול להגיע לבד או צריך אפוטרופוס? תודה
שלום,
נתחיל מהסוף - בתור קטין אינך יכול לתבוע בעצמך ויהיה עליך לעשות זאת באמצעות אפוטרופוס (הורים).
כדי להצליח בתביעה יש צורך בעילה לתביעה וראיות להוכחת הטענות. ככל שיש לך עילה לתביעה וראיות להוכחת הטענות - אזי יש מקום להגיש תביעה כנגד החברה.
לגבי יתר שאלותיך אינני יכול לענות כאן בכתב. ככל שאתה מעוניין במידע נוסף - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר