שלום, אתמול שוחחתי עם נציג של מכללה אינטנטית,ללמוד מבסלול ai, המוכר אמר שיש הנחה מ24 אלף שקל ל19 ואמרתי לו שזה עדיין יקר לי, ושאולי יש מלגות כי אני נכה בביטוח לאומי ולא מתפרנסת כרגע, הוא אמר שבדק ושמגיעה לי עוד הנחה ושיעלה הקורס 16000 שח, ואמרתי שאין לי מסגרת אז הוא אמר שהוא יכול לסדר לי אופן תשלום בלי ריבית והצמדה של 680 שח בחודש למשך שנתיים.ושלח כל מיני טפסים כנראה של חברה בשם פיימנטס. וביקש סרטון שלי מבטיחה להחזיר את התשלום, והוא לא אמר לי שאם אני אכנס למכללה אני לא יכולה לבטל, ולא קראתי כשחתמתי כי הייתי איתו בטלפון והוא לחץ עליי וזה מבלבל אותי לקרוא ולדבר בו זמנית, הודעתי לו שאני נכה נפשית ושאני לא עובדת רק מתנדבת כרגע, אמרתי לו שאני סומכת עליו. בסוף השיחה הוא אמר ש'נציג טכני' יחזור אליי, והתקשר מישהו ואמר לי להיכנס למכללה עם הסיסמא שיסביר לי בפנים מה הולך, וגם בפנים הוא גרם לי להפעיל סרטון. וגם הוא לא אמר לי שאי אפשר לבטל אחרי, בקיצור אחרי זה צפיתי שם 10 דקות במשהו על הצאט gpt, (קורס העשרה) ואז נכנסתי לקורס ai ונחרדתי שאת הרוב אני כבר יודעת ודווקא מה שרציתי ללמוד והובטח חסר. ולא רק, גם חומר ברמה בינונית בשביל הסכום. עכשיו פסח לא עונים, אני בוכה יומיים כועסת כל כך שסמכתי שוב על אנשים בלי להיות זהירה יותר או חשדנית, לאן ומה עליי לעשות בבקשה בשביל לבטל את כל הפרוצדורה הזו, תודה, חג שמח.
שלום,
מעיון בסיפור המקרה שכתבת - נדמה כי נכון לעכשיו אין לך עילה לתביעה לצורך ביטול העסקה, אלא אם כן תצליחי להוכיח ש "עבדו עליך" (יש צורך בכל הראיות הרלוונטיות על מנת להראות שעבדו עליך).
האם יש לך את כל השיחות הטלפוניות מוקלטות להוכחת הטענות ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר