היי, בחודש ינואר שיניתי מועד חיוב אשראי מה10 לחודש ל2 לחודש. לאחר מספר ימים ביקשתי לפרוע את כל ההתחייבות בכרטיס. לאחר כיומיים כל הסכום של ההתחייבות בכרטיס שעמדה על כמעט 40 אלף, חויבה בבנק. קבלתי הודעה מחברת האשראי כיום לאחר מכן, שהכרטיס שלי נחסם בגלל חריגה של כמעט 40 אלף ממסגרת הכרטיס. נכנסתי וראיתי שההתחייבות שלי בכרטיס עומדת על כמעט 80 אלף. לאחר כמעט יום שלם של שיחות עם חברת האשראי, הם אמרו שזה בגלל שכמה ימים לפני בצעתי שינוי מועד חיוב ושחחרו את המסגרת. אמרו שב2 לחודש אחויב בסכום ואזוכה מיידית. (שוב מציינת, כל הסכום כבר שולם בפרעון). ב2 לחודש ראיתי שחייבו אותי בסכום של 40 אלף בבנק וללא זיכוי וזה הכניס אותי לחריגה בחשבון. לאחר כמעט יום שלם של שיחות מול חברת האשראי, הנציגה אמרה לי שהם יזכו רק בתנאי שאני אדבר עם הבנק על מנת שלא יחזירו את החיוב. כמובן שזה לא היה אפשרי ואז הגעתי למנהלת בחברת אשראי.המנהלת אמרה כי זה בטיפול שלה מול הבנק על מנת שלא יחזור. סוף היום כמובן שהחיוב חזר מסיבות אכמ כולל עמלה. עברתי בין 3 מנהלות בחברת אשראי, אמרו כי יצרו קשר עם הבנק לעדכן כי הטעות היא שלהם ויזכו. כל הזמן הזה כמובן שהאשראי שלי חסום לשימוש. לאחר כמה ימים של הלוך חזור, החברה מתקשרת אליי ואומרת שיש לי חוב שעבר לגביה בסך של אלף שקל. הוסבר כי זאת רכישה שבצעתי לאחר פרעון כל ההיתרה והסכום היה אמור לרדת לי מהחשבון ב2 לחודש, ואם הם לא היו עושים טעות, לא הייתי כביכול בגביה אצלהם. מפה לשם, כמובן ששלחו אותי בעצמי לפתור את זה ולהטרטר בין נציגים על מנת לשלם את ה"חוב" שהם יצרו לי. אני כבר 12 יום בסאגה הזאת איתם, רק אתמול לאחר 11 יום הם שחררו לי את המסגרת אשראי ואמרו שיזכו על העמלה (שנודע לי לאחר מכן שאני אראה את זה רק בעוד חודש במועד חיוב). הוציאו לי מכתב כי הם מודים שהם טעו וחייבו בטעות וטענו כי זה הועבר לבנק. הבנק טוען שלא וככה אני מטורטרת כבר כמעט שבועיים. אמרו לי שמביאים לי שובר פיצוי של 200 שקל, אמרתי שאחרי כל זה אני ממש לא מוכנה לקבלו. כמעט שבועיים של טרטור, 11 יום שהכרטיס חסום, יצרו לי חוב שאני בעצמי נאלצתי לשלם, אני בעצמי נאלצתי לפנות לבנק שלי מספר פעמים על הטעות שלי ועוד אלף טעויות. עד שבכלל הצלחתי להשיג מנהל כבר עבר כמעט יום שלם. ההתנהלות שלהם לטיפול במקרה הזה היה מתחת לכל ביקורת. העבירו אותי בין מנהל למנהל, בין נציג לנציג. אשמח לתבוע ולדעת מה העילה שאוכל לתבוע.
שלום,
בהתאם למתואר מדובר פה ברשלנות מקצועית. ככל שיש ברשותך ראיות להוכחת הטענות - את רשאית לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר