חנות בתקופת מבצעי בלק פריידי פרסמה מחשב במחיר 2000 ש"ח הזמנתי דרך האתר שלהם קיבלתי חיוב באשראי, החברה שלחה חשבונית ואחר כך שלחה פרטי משלוח ולאחר יומיים פנתה טלפונית שהיתה טעות המחיר המלא הוא 6000 ש"ח ואם אני מעוניין הם יתנו לי 1000 ש"ח הנחה
אמרתי להם שאני לא מסכים ויש להם 7 ימי עסקים כפי שפורסם לשלוח לי את המחשב, הם סירבו ודרשו שאתן להם את ה CVV של הכרטיס אשראי כי את המחשב אני לא אקבל ואם אני לא אסכים לתת להם את ה CVV של הכרטיס אשראי גם את הכסף הם לא יחזירו לי
פניתי לאמון הציבור חיכיתי המון זמן אך קיבלתי תשובה שהם פנו לחנות אך החנות לא ענתה להם, לאחר מכן פניתי לפניות הציבור פניות הציבור אמרו לי שהם פנו לחנות וזה בבדיקה מולם חיכי שוב המון זמן ללא תשובה ופניתי שוב, לאחר מספר חודשים פנו אלי טלפונית ואמרו לי שהם קיבלו תשובה מהחברה שם נאמר שהחברה טוענת שאני פניתי אליהם דרך עורך הדין שלי ולאחר שהסכמתי לתת את פרטי האשראי הם החזירו לי את הכסף, כמובן שזה לא נכון לא פניתי אליהם שוב לא בעצמי ולא בעזרת עורך הדין וגם לא קיבלתי את הכסף חזרה, מעבר לזאת ששאלתי למה המענה לקח כל כך הרבה זמן הסבירו לי שבגלל שהחנות אמרה שאני פניתי בעזרת עורך דין אז אין לפניות הציבור עוד עניין והם לא יכולים להתערב בגלל שמעורב עורך דין. פניתי שוב לפניות הציבור אך לא קיבלתי מענה הנושא נסחב כבר מעל שנה מה עלי לעשות ?
שלום,
בהתאם למתואר יש לך עילה לתביעה וראיות להוכחת הטענות ועל כן הייתי ממליץ לך להגיש תביעה.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר