שלום
עשיתי לבן שלי מנוי לחדר כושר , המכון גובה מחיר זהה הן לבני נוער והן למבוגרים. כאשר בני נוער מוגבלים עש שעה 18:30 לעומת מבוגרים שהם עד שעה 23:00.
המגבלה הינה עד גיל 17 ולטענת המכון עקב בעיית בטיחות ( לטעמי זה בעיקר לווסת עומס ) בכל מקרה , האם זה סביר לקחת מחיר זהה כאשר יש הבדלים בשעות הפעילות ?
תודה איתמר
שלום,
עורך דין איננו עוסק בהאם מחיר הוא סביר או לא, אלא באם מקרה הוא חוקי או אינו חוקי.
משכך, יש לבחון לדוגמא האם מדובר פה בהפלייה על רקע גיל.
כמו בכל תחום - ככל שלדעתכם גובים מכם סכום גבוה - אתם רשאים לעבור לחברה אחרת.
ככל שאתם מעוניינים בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי- אתם מוזמנים לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
אני לא עורך דין ולכן שימוש במילה סביר לא היה מדויק . השאלה היא , האם זה חוקי לגבות מחיר זהה ולהגביל קבוצה מסויימת בשעות?
האם העובדה שאני יכול לעבור לחברה אחרת ממעיטה מההחלטה של החברה לגבות מחיר זהה לשתי הקבוצות?
אין לי כוונה אישית להגיע לבית משפט אבל אם יש פה עוול צרכני מובהק זה עניין ציבורי שניתן אולי לטפל בו כתביעה ייצוגית.
שלום,
יש לבחון האם מדובר פה בהפלייה על רקע גיל. כדי לעשות כן עליי להכיר את כל סיפור המקרה, לשאול שאלות ולנתח את המידע בנושא.
אינני עוסק בתביעות ייצוגיות - אך שאולי ניתן לפנות לעו"ד בתחום תביעות ייצוגיות בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר