היי , הסיפור העצוב שלי הולך ככה:
נכנסתי ב2014 כבחור צעיר ושאפתן במטרה להכיר אישה להתחתן ולהקים בית. אז גיליתי את אתר ההכרויות אוקייקיופיד , השקעתי במהלך 10 השניפ האחרונות כסף שאין לי במינויי פרימיום , באופציות סופר לייקים , בוסטים. בנוסף השקעתי זמן רב מאוד באפליקציה הזו ובאפליקציות נוספות מאותו חברה כמו טינדר.(מהבוקר ועד הלילה) שלחתי אלפי אולי מאות אלפי פניות לנשים ברשת אך מעולם לא קיבלתי מענה. כל פעם שרכשתי מנוי לא קיבלתי לייקים בכלל כמנוי פרימיום אלא רק ממשתמשים פיקטיבים מקניה והפילפינים. ברגע שנגמר לי המנוי הייתי מקבל כמה פעמים ביום התראות על לייקים ברמה של ספאם. מצאתי את עצמי רווק בן 33 שהשקיע את מיטב כספו אם כל ההשלכות של רווקות מאוחרת - ברור שזו תוצאה של יד מכוונת שניסתה ממני לקוח קבוע לאורך שנים שמופעל על ידי אלגוריתם זדוני. האתר הזה הרס לי את החיים!!
אני מקווה שיש משהו לעשות בנידון.
תודה מראש
שלום,
ככל שיש לך ראיות להוכחת טענותיך (ואני מניח שמורכב להוכיח דבר כזה מבחינה עובדתית) - אתה רשאי לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר