לפני כחודשים קניתי מערוץ טלויזיה ספה שנפתחת. למיטה לאחר מספר שבועות שלא קיבלתי את המוצר פניתי לערוץ והם מסרו שהעבירו פניה לספק פניתי מיוזמתי לספק ונימסר לי כי עדין לא עברו ימי העסקים ובימים הקרובים תגיע לי הספה מה שלא קרה פניתי שוב לערוץ בקניות ושוב אותה תשובה . הסברתי לערוץ שמאחר ואני סמכתי על השרות שלהם מסרתי את המיטה שלי וכעט אני ישן על מזרון ורק לאחר מספר שבועות נוספים פניתי לערוץ וביקשתי לבטל את ההזמנה ופיצוי על עוגמת נפש ועל המיטה שמסרתי יום אחרי התקשרו אלי מהספק פנתה אלי בחורה ואמרה לי בתוקפנות אתה רוצה את הכסף שלך בחזרה או שתקבל את המיטה עוד מספר ימים כמובן שלא רציתי לשון על מזרון וביקשתי את הספה שאלתי מדוע עד עכשיו תשובתה בגלל המלחמה המובילים קיבלו צו 8 ואין להם מובילים עניתי למה לא אמרתם את זה לפני חודש ולא היתה לה תשובה לאחר כשבוע הגיע אלי הספה עם שתי מובילים ואמרתי להם אני מבין שיש בעיה של מובילים המוביל צחק ולא ענה והבנתי שלא נכון הדבר ואמרתי לו עבדו עלי והוא ענה רק אמר לי לחתום על קבלת המוצר והם הלכו פניתי לערוץ וביקשתי פיצוי ולאחר מספר ימים קיבלתי הודעה כיהםפנו לספק והספק מסרב לפצות אותי ושה מוכנים לפצות אותיבהנכה של 100 שח לקניה בערוץ לתקופה של 3 חודשים והמצחיק הוא שאני חבר בערוץ וכל שנה בחודש נובמבר אני מקבל שובר יום הולדת בסך 100 שח לקניה בערוץ והשנה לא ניתנה לי הטבה זו שאלתי האם באפשרותי להגיש תביעה נגד הערוץ שאיתו עשיתי הסכם או דבר אחר אשמח לתשובתך
שלום,
ככל שיש לך את כל הראיות להוכחת טענותך - אתה רשאי להגיש תביעה בגין הפרת הסכם, רשלנות,חסור תום לב, נזקים ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר