שלום,
לפני 8 חודשים התקינו לי מטבח בצורה לא תקינה כאשר חלקו הותקן בצורה עקומה דבר שגרם לשיש להיסדק... במשך
7 חודשים אני רודף אחרי חברת המטבחים שיבואו לתקן את הבעיה ע"מ שאוכל להחליף את השיש הסדוק.. היו אצלי פעמים מתקינים שלהם אבל כל פעם באים המתקינים מדברים עם החברה ונעלמים... בחודש שעבר החלטתי להפסיק לחכות(אחרי שחודש לפני הודעתי להם שאם לא באים לתקן בזמן הקרוב אפנה לבית המשפט- מאז לא עונים לי) ופשוט תיקנתי על חשבוני מפני שהסדק גרם לי לאי יכולת להתקין מוצרי חשמל מתחת לכיור בנוסף בנוסף לסיכון בשימוש בשיש במצבו... בזבזתי 6 ימי עבודה בגלל כל המתקינים שלהם שבאו בנוסף לימים שהייתי צריך להיות בבית לצורך התיקונים 'הם לא רצו לעשות ונעשו אצל נגר פרטי...
אשמח לדעת מלבד עלות הנגר הפרטי(שמו סוג של פלסטר על הבעיה בשביל שיהיה אפשר לתקן ואז ת השיש)האם אפשר לתבוע על ימי העבודה? איך ניתן להעריך את עוגמת הנפש וזמן שיחות הטלפון הרבות מולם?
בנוסף האם עדיין ניתן לתבוע על איכות ההתקנה שכן הנגר הפרטי הוסיף חיזוקים בשביל לתת מענה לשיש אבל חלק מהמבטח עדיין בנוי בצורה עקומה...
שלום,
כן בהחלט אפשר לתבוע בגין כל יתר הרכיבים אותם אתה מציג בפנייתך.
בעניינים מקצועיים יש צורך להסתמך על חוות שעת מומחה וביתר יש לכמת את הנזקים ועוגמת הנפש לפיצוי הולם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר