שלום רב,
עברתי חווייה הכי משפילה שהייתה לי בחיי- אחרי שקניתי נעליים ברשת חנויות - והמוכרת לא ניטרלי את הזמזמם כראוי. בפעם הראשונה שחזרתי היא הפשיטה אותי מנעליי הקודמות כדי ״לנטרל״ אותן, עברתי ושוב זמזם. חזרתי אליה וליד הלקוחות שהיו שם היא ממש התייחסה אלי כאחרונת הפושעות ״בודקת״ איתי אם הציק או הארנק שלי שייכים לחנות.
בצורה שאינה משתמעת לשני פנים… והלקוחות שהיו שם מסתכלות עלי בחשדנות. ביקשתי ממנה שתנטרל את הנעליים אחת אחת והיא עשתה זאת.
מיותר לציין שבפעם השלישית שעברתי לא זמזמתי. כי סוף סוף נטרלה כראוי.
רעדתי כולי מההשפלה שעברתי ומזה ששלוש פעמים החזירה אותי כי התעצלה והוסיפה חטא על פשע בהבעת החשדנות שלה כלפיי.
ביקשתי לדבר עם המנהלת- וגם היא עם תודעת שירות של רוכלת ברחוב- למרות שראתה אותי רועדת בכל הגוף- לא התרגשה ואפילו לא הציעה לי כוס מים. יחסה היה מזלזל מאוד לנוכח ההשפלה שעברתי.
מאמינה שאם הייתי אשה מבוגרת בעלת השפעה וכוח- היחס היה אחר.
האם יש משהו שניתן לעשות במצב כזה?
אשמח לתגובתכם
שלום,
מדובר פה על פגיעה בשמך הטוב ולמעשה בהפרת חוק איסור לשון הרע.
ככל שיש לך עדים שיכולים להעיד לגבי מה שארע בחנותו\או צילומים ממצלמות האבטחה בחנות ו\או כל ראיה מתאימה אחרת - את יכולה להגיש תביעה בגין הפרת לשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר