קניתי מקרר יד 2 מעסק מורשה , שטען שהמקרר היה בשימוש שנה ולא שיקף את המצב האמיתי של המוצר (מכות ושריטות שלא הראה בתמונות ושבר קטן בתוך המקרר ) ובנוסף תאריך הייצור והמספר הסידורי של המקרר נתלשו . הוא רוצה דמי ביטול של 5% ושאני אשלם את כל ההובלות , שהוא טען שזה עסק פרטי בנפרד אבל הם מתאמים ביניהם ומנסים ולהוציא ממני עוד כסף
יש חוק כלשהו שמגן עליי או שכופה עליו שיחזיר לי החזר מלא ? אני יכולה לתבוע?
שלום,
חסר לי מידע כדי שאוכל להשיב על שאלתך.
לדוגמא : האם מדובר בעסק המוכר מקררים יד2 ? האם בדקת את המקרר טרם רכישתו או שמדובר ברכישה מקוונת ? מה נאמר במעמד הרכישה ועוד ועוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
כן העסק מוכר מקררים יד 2 , הקניה הייתה מכוונת (פייסבוק ו ואטסאפ)
הוא סיפר שהמקרר במצב מצויין וחדש והיה בשימוש שנה , לא ציין את המכות והשריטות שאני רואה על המקרר , ואין הוכחה שהמקרר חדש , הוא יכול להראות מתי קנה את המקרר מיד ראשונה
שלום,
ככל שמדובר בבית עסק המוכר מוצרים יד2 ובעל העסק סיפר לך כי מדובר במקק במצב מצוין וחדש ... ולמעשה לא קיבלת את המקרר שהוצג לך - אזי את רשאית לבטל את העסקה, להשיב את המקרר לבית העסק (על חשבון בית העסק) ולקבל את כל כספך בחזרה (כי למעשה עבדו עליך / הטעו אותך מבחינה צרכנית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר