שלום רב,
עברתי קורס מקיף בקונדיטוריה און ליין בשנת 2021. קיבלתי תעודה וגישה לצמיתות לפרקי הקורס במערכת ממוחשבת ללא הגבלת זמן ובמשך הזמן הוספו פרקי בונוס לתלמידים לאותה מערכת והם ברשותי כבר שנה לפחות ומוטמעים בקורס, ולא נרשם בשום צורה שהם זמניים.
היום הודיעו מבית הספר לכל התלמידים החדשים והוותיקים, שמחליפים מערכת ממוחשבת ויסגרו עוד 4 חודשים מערכת קודמת. הם מתנים פתיחת חלק מהפרקים, במערכת החדשה פרקים שהיו כבר ברשותי (הבונוס שברשותי כבר למעלה משנה) בהשתתפות בפורום החברתי של הקורס בשיתוף תמונות מהקורס וצבירת לייקים. אני טוענת שהפרקים כבר אצלי שנה ומעולם לא נכתב לי שיילקחו ממני ועל כן העברה למערכת חדשה לא מחייבת אותי בכל פעולה נוספת לשמר את הידע הכתוב שהועבר לי בעבר ושישנו בחזקתי כבר שנה.
האם יש בסיס משפטי לטענתי?
נ.ב. הפרקים מוקלטים בסרטונים שלא ניתנים להורדה ודורשים התחברות למערכת מחדש בשם משתמש וסיסמא.
תודה רבה
שלום,
בהתאם למתואר הצד הוא איתך.
ככל שבהתאם להסכם ביניכם - החשיפה למידע הוא לצמיתות - אזי על החברה לפעול בהתאם להסכם, שאחרת היא למעשה מפרה הסכם ובכך גם פועלת בניגוד לחוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר