שלום אני קניתי בסניף של חנות בתאריך 5 לעשירי מוצר של זיכרון ראם עבור מחשב עכשיו אמרו לי טוב אין לנו כאן נעשה לך הזמנה יגיע תוך 6 ימי עסקים ישלח לך הודעה לבוא לקחת עכשיו עבר 10 ימים וובדיוק גם נכנס הקטע של המלחמה טוב אמרתי נחכה בטח מתעכב בגלל המלחמה הגיע יום ה15 אין הודעה ואין שום דבר אני רואה הסניף סגור גם באתר עכשיו הלכתי לסיף השני שלהם בבאר שבע דיברתי איתם אמרו טוב תשאיר אצלי את מספר ההזמנה ונסדר לך שיגיע לסניף ההשני שפתוח וישלח הודעה בקרוב מאוד שהגיע אמרתי טוב בסדר בנוסף בו זמנית דיברתי עם נציג בוואטצאפ שאמר יגיע ההזמנה תוך 7 ימים עכשיו עבר כבר 6 ימים ולא חושב שיגיע בקרוב אני חושב שהם משחקים איתי אני מרגיש לגמרי מזולזל מזה שאני צריך לכות להזמנה של מאה שקל כבר 20 יום תוך כדי שאני רודף אחריהם מה אפשר לעשות.
לפי התשובה שקיבלתי אני אמור לקבל פיצוי על זה עכשיו מה קורה ולא אקבל פיצוי אוכל להתעסק עם זה משפטית?
שלום,
עניתי על שאלתך זו.
ככל שהחברה לא תפעל בהתאם לחוק - יש לך עילה לתביעה בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר