ביקשתי לקבל הקלטת שיחה מחברת סלולר מאחר שפרטי העסקה שנמסרו לי טלפונית לא תאמו את העסקה בפועל.
החברה אישרה למסור לי את ההקלטות של השיחה, אך מסירת ההקלטה מותנית בחתימה על טופס שיש בו סעיף:
""הריני לאשר בזאת כי אשא בכל אחריות בגין קבלת ההקלטה ו/או השימוש שאעשה בהקלטה ובגין העברת ההקלטה וכי אשפה את החברה בגין כל תביעה ו/או דרישה שתוצג לה בקשר עם כך".
ששאלתי מה הכוונה נאמר לי שאסור לי לבצע בהקלטה אף שימוש פרט להאזנה, במידה ואבצע אהיה חשופה לתביעה.
שאלתי האם זה אומר שבמידה ואמצא ממצאים בהקלטה אשר מוכיחים כי אכן נמסרו לי פרטים שגויים על ידי הנציג מכירות לא אוכל לתבוע ולהשתמש בהקלטה כהוכחה. נמסר לי שהם לא יכולים לענות לי על זה כי הם לא משפטנים.
האם הסעיף הזה אומר שלא אוכל להשתמש בהקלטה להגנתי? אני לא מעוניינת להפיץ אותה ברשתות החברתיות אך כן מעוניינת להשתמש בהקלטה בכדי להוכיח את הטענות שלי כלפי פרטי העסקה.
אשמח לקבל ממך מענה לפני שחותמת על הטופס.
תודה מראש
שלום,
בגדול המשפט הזה אכן אומר שאינך יכולה לעשות כל שימוש בהקלטה.
בפועל, מדובר בהקלטה שאת צד לו וביקשת את ההקלטה לצורך משפטי.
ככל שלהקלטה יש צורך משפטי מבחינתך - כן הייתי משתמש בהקלטה בבית המשפט (ובבית המשפט מציג את הטופס עליו חתמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר