התקשרתי עם בית עסק עבור מספר סרטונים המהווים טיפול להרטבת לילה. לאור כישלון התוכנית ביקשתי החזר כספי מלא כפי שאני הבנתי במעמד ההתקשרות שמגיע לי. בית העסק טוען שלא מגיע לי החזר מלא.
בקיצור יש בינינו מחלוקת.
לא קיבלתי מכתב גילוי, לא חוזה ואף לא תקנון עדכני בעת ביצוע העסקה (ישנו תקנון אך מסתבר שהוא משתנה "מעת לעת" במעמד צד אחד ולא קיבלתי את התקנון העדכני בעת ביצוע העסקה).
האם יש לי זכות לבקש ביטול עסקה (מן הסתם שצרכתי כבר את הסרטונים אבל לא קיבלתי את התוצאות הרצויות) בעקבות אי קבלת מסמך גילוי?
שלום,
לא, אין זכות שבדין לבטל את העסקה במקרה זה כאשר לא הוצג מסמך גילוי (להבדיל מרכישה של רכב יד 2), אך ניתן לבטל את העסקה ולקבל את כספך בחזרה בשל כשלון התוכנית.
למעשה רכשת מוצר / שירות מסוים לצורך תוצאה מסוימת, ביצעת את כל מה שצריך בהתאם לסרטון ולא הגעת לתוצאה המסוימת ועל כן, ניתן לבטל את העסקה ולקבל את כספך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
אבל על זה המחלוקת. יש לי קייס לתבוע על הפרה של חוק הגנת הצרכן כיוון שלא קיבלתי מסמך גילוי/תקנון/חוזה שמסדיר את נושא ההחזרים והאחריות במעמד ביצוע העסקה ובעצם הוטעיתי?
שלום,
אין לך עילה לתביעה לביטול העסקה בשל העובדה שלא קיבלת מסמך גילוי/תקנון/חוזה שמסדיר את נושא ההחזרים והאחריות במעמד ביצוע העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר