אז היי,
התחלתי למכור בפלטפורמת מכירות אינטרנטית לפני שנה בערך.
מכרתי נעליים מסוג מסוים וקרה שלקוח שלי עשה הזמנה של כמות גדולה של זוגות וכשהן הגיעו אליו הוא התוודע לכך שהיה צריך מידה גדולה יותר ולכן פתח בקשת החזר על כל זוג בנפרד על מנת להחזיר ולהחליף למידה אחרת.
כמובן שלא היו לי ויכוחים איתו, שילמתי לו על דמי המשלוח חזרה והכל הלך כמו שצריך והייתי הכי נחמד ונותן שירות טוב.
באתר החליטו שמכיוון שהייתי מוכר יחסית חדש ופתחו עליי כל כך הרבה תלונות לחסום את החשבון שלי ל-60 יום עקב כך שיש לי הרבה בקשות החזר.
בהתחלה ניסיתי לדבר איתם אך ללא הועיל קיבלתי את הדין באהבה.
לאחר 60 יום שאני כל כך מחכה שהחשבון שלי ייפתח וכבר לחזור למכור וכמו כן יש לי 5000 ש"ח שתקועים שם עד פתיחת החשבון
חיכיתי וכשהיגיע היום ה60 החשבון לא נפתח וגם לא ביום שאחרי עד היום
חשוב לציין שבזמן שהחשבון היה חסום דיברתי עם נציג והוא אמר לי במפורש שביום ה60 לחסימה החשבון ייפתח באופן אוטומטי והיה חד משמעי בלי אולי ואולי לא
שדיברתי עם האתר אמרו לי שהחשבון נחסם ל-170 יום וכרגע הם לא יכולים לפתוח לי ולא משנה מה אגיד.
בקיצור אני פונה לשאול אתכם
האם כדאי לגשת להליכים משפטיים ולנסות להוציא את הכסף ב׳׳כוח״?
כי באותה מידה הם יכולים גם אחרי ה-170 יום לומר שזה נחסם לשנה וככה לדחות אותי
אשמח לתשובה וייעוץ
שלום,
אינני רשאי לענות לך על שאלות של כדאיות אלא על שאלות משפטיות או במילים אחרות, עורך דין בוחן האם יש לך עילה לתביעה וראיות להוכחת הטענות וזו שאלה שלך האם כדאי לפתוח בהליכים משפטיים (בשל עלויות, זמן וכד').
ככל שיש לך עילה לתביעה וראיות להוכחת טענותיך - אתה רשאי לתבוע.
חשוב לציין כי בית משפט לתביעות קטנות אינו רשאי להוציא צו לפתיחת חשבון או צו המורה לחברה להעביר לך את כספך, ועל כן בית משפט לתביעות קטנות אינו המקום המתאים לקבלת סעד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר