המקרה שלי די דומה לשאלה הקודמת, אך לא ראה אותי רופא, החתימו אותי על חוזה כאילו ניתן לי הסבר על ידי רופא, אין שם של הרופא, אין תאריך, אין חתימה ולא חותמת של החברה. עשו לי סריקת שיניים באותו יום, לא יודעת אם זה לקיחת מידות מלאות. לא נקבע תור לרופא, כי לא הייתי בארץ, לאחר קריאת תגובות על המקום החלטתי להודיע בכתב שמעוניינת לבטל את העסקה, ביום ה-11. לא ברור אם כבר הכינו ציפויים, מה שנאמר לי שבפעם הבאה שאני באה לפגישה יהיו מוכנים ציפויים זמניים בלבד, עד שיהיה מוכן ציפוי קבוע, לא מוכנים לבטל. ביטלתי חד צדדי, האם יש סיכוי?
שלום,
קראתי את הדברים. האם יש סיכוי למה ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
שיבטלו את העסקה?
שלום,
צר לי אך זו לא שאלה משפטית.
תבקשי לבטל את העסקה ובהתאם לתשובתם תדעי האם יבטלו לך את העסקה או לא. כל מקרה אינני עורך דין של החברה, אינני מייצגם ועל כן אינני יכול לענות בשמם האם יבטלו לך את העסקה או לא.
אם התכוונת לשאול מהם סיכוייך המשפטיים לביטול עסקה - לכך אענה שחסר לי מידע רב כדי שאוכל להשיב על שאלתך זו.
כן, מן הסתם לזה התכוונתי. את חוות דעתך בעיניין המשפטי האם מבלינה חוקית אמורים לבטל את העסקה. ואם לא יבטלו, האם זה חוקי או לא ויש לי הילה לפנות לבית משםט. תודה.
שלום,
כאמור, חסר לי מידע רב כדי שאוכל להשיב על שאלתך זו.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר