שלום, לא יודע אם יש משהו לעשות עם זה, אבל אני אשמח לעזרה.
לפני כשבועיים וכמה ימים רכשתי מנוי לחודש באיזה אתר. בסהכ 149 שקל. לאחר מכן הופיע לי אם אני רוצה מנוי יותר ארוך, אפילו לא ראיתי מה כתוב כמה עלות בלי כוונה לחצתי אישור מבלי לשים לב, זה היה ממש מהר.
לאחר מכן השלמתי שאני עשיתי את הטעות, לפי המדיניות גם שלהם אפשר לבטל עד 14 יום וזה דמיי ביטול. המנוי מסתבר שעשיתי לשנה והם לקחו ממני כמעט 600 שקל. הביטול הם רצו 150 ועוד דמיי עזרה 20 שקל. פחות או יותר. בגדול צריכים להחזיר לי 350-360 שקל. מילאתי אץ הטופס שהם אמרו לי לחברת האשראי, ועד היום לא החזירו לי שקל. הם לקחו ממני כסף, אך לא החזירו. הם אומרים לי כל פעם משהו אחר או שבכלל לא עונים.
אני אשמח לעזרה. מקווה שאפשר לעשות משהו עם זה. זה כבר נהיה עוגמת נפש מה שהם עושים
שלום,
בהתאם למתואר בהחלט יש מה לעשות. במקרה זה יש לך עילה לתביעה (ואני מניח ראיות להוכחת הטענות) ועל כן וככל שהחברה אינה משיבה לך את כספך - אתה רשאי לתבוע.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר