שלום,
אני רוצה לפתוח חנות במרכז העיר בירושלים, לשם כך נעזרתי במתווך שעובד באיזור זה. מצאתי חנות וסגרתי חוזה עם בעלי החנות. כמה ימים מאוחר יותר, בעקבות שיחה עם נציג של עיריית ירושלים נודע לי שבאיזור בו שכרתי את החנות עתידים להתחיל בעבודות בניה אינטנסיביות של רכבת כבדה ורכבת קלה שימשכו כעשר שנים בהם כל האיזור יהיה משותק. לאור החדשות הנ"ל החלטתי לבטל את החוזה והגעתי להסכמים עם הבעלים. המתווך דורש שאשלם לו את מלוא סכום התיווך מהצד שלי ומצד הבעלים.
אני מרגישה מרומה מכיוון שאני חושבת שהוא היה צריך לשקף לי את המצב כפי שהוא. לטענתו הוא לא ידע על הבניה המתוכננת ומקרה כזה נראה לי כרשלנות מקצועית.
האם אני צודקת בתחושותיי ויש לי קייס לתבוע אותו?
תודה רבה מראש
שלום,
1. ככל שנחתם חוזה בינך לבין החנות - עליך לשלם למתווך את שכרו.
2. בהמשך לכך - ככל שלדעתך המתווך פעל בחוסר מקצועיות / רשלנות / חוסר תום לב / הטעייה וכד' ויש לך את כל הראיות להוכחת הטענות - תוכלי להגיש תביעה.
3. על מנת שאוכל לדעת האם יש לך עילה לתביעה (קייס משפטי) עליי להכיר את סיפור המקרה ולעיין בראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
4. ככל שאת מעוניינת בשירותיי המשפטיים - את מוזמנת ליצור קשר עם משרדי בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר