הייתי שבת בבית שמש יצאתי מהבית 22:19 לאחר שבאפליקציה צוין שעוד דקות ספורות אוטובוס יגיע.
לאחר כמה דקות בודדות הייתי בחניה משעה 22:24 וחיכיתי עד השעה 00:53 כן כן כמעט שלוש שעות עברו עלי כחמישה אוטובוסים שזה ממש מעט למוצאי שבת והיו מקומות באוטבוסים ואף אחד לא עצר, פשוט הנהג נותן נגיחה לפני התחנה ומאיץ את הנסיעה
אשתי בהריון הייתה צריכה לעמוד שלוש שעות על הרגליים ילדים ישנים על הידיים ועל רצפת התחנה היו עוד כמה משפחות איתנו צרחות של ילדים ואין שום מענה התקשרנו לחברה כעבור חצי שעה שאוטובוסים לא עוצרים אמרו לנו זה בטיפול והבא שיגיע קיבל הנחייה לעצור ובכן הגיע ולא עצר הגם שראינו שיש מקומות פנויים אפשר לבדוק כמה תיקופים יש לנהג בנסיעות אלו ודיברנו גם משרד התחבורה ושם דבר לא יצא.
עד שהאוטובוס האחרון הגיע וכולנו כבר היינו סחוטים היו מקומות בעמידה אני ואשתי הפסדנו את יום המחרת לגמרי בצורה בלתי נסלחת הילדים היו עם חום ולא הרגשנו טוב מרוב תלאות החסירו בגנים.
ואני רוצה לדעת האם אני יכול לתבוע פיצוי הולם.
מדובר בעשר שנים של סבל בבית שמש בנסיעה זאת כל כמה שנים חברה אחרת לוקחת את הקו ולא יודעת לספק שירות אני כבר עשר שנים בנסיעות אלו לא היה לי אף פעם שירות טוב אבל לחכות שלוש שעות, ואנשים צריכים לעמוד ילדים על הברכיים אשתי קמה בבוקר שש וחצי לעבודה אחרי שהלכה לשיון בשלוש ועודת ביום ראשון עד שעה 18:00 בלי הפסקה ככה אחרי לילה כזה זה פשוט טירוף כל היום הלך לה פשוט אין מילים.
וזה אחרי שיחות שצילצלתי למשרד התחבורה שנותן מענה מיידי הנציג לא חזר אליי טען שיש עומס וגם החברה עושה צחוק מהפניות
אודה לכם על המענה
טיפלתי במקרה דומה. מוזמן ליצור איתי קשר.
יצחק כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: ד``ר ועו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר