אוטו באחריות קניתי מאחד מהסוכנות, התקלקל את המזגן, התקשרתי לסוכן, אמרו לי נשלח אותך למוסך, ואתה צריך לשלם למוסך עד 400 ₪ השתתפות עצמית, אך אם הבעיה תהיה חוסר גז, זה לא נכלל באחריות, הלכתי, במוסך אמרו לי יש נזילה ואתה צריך לשלם את ה-400 שקלים. שלמתי, שם המוסכניק מילא לי גז, ואמר כדי לאתר מקום הנזילה אתה צריך לחזור עוד חודש כי הגז חדש, שחזרתי לאחר חודש אמר אין אחריות על המילוי, וסירב להמשיך טיפול, בסוכנות אמרו לי זה עניין של המוסך לא שלנו. מה ניתן לעשות?
שלום,
תחילה השאלה היא מהי התקלה ברכב ?
אם התקלה היא במזגן - יש צורך תחילה לתקן את המזגן וזה במסגרת האחריות. לאחר תיקון התקלה במזגן (במסגרת האחריות) - יש צורך למלא גז (שמילויו אינו במסגרת האחריות).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
אך התקלה מהתחלה שהגז פורח כל חודש, שדווחתי להם ושלמתי את ה 400, אמר לי תחזור עוד חודש לאתר הנזילה, אני חזרתי ללא גז, כל מה שקיבלתי רק מילוי לחודש, ולא היה טיבול.
שלום,
אז כפי שכתבתי לך - תחילה יש צורך לטפל במזגן הרכב במסגרת האחריות ורק לאחר מכן למלא גז במזגן.
אז אני לא יכול להגש תביעה נגדו קי הוא לו לקח כסף ולא טיפל ?
שלום,
אתה יכול ובתנאי שיש לך את כל הראיות להוכחת הטענות.
אז הסוכן ששלח אותוי לא יהי מעורב באשמה כמו שאמרו !
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר