היי,
הזמנתי ארון מחברת ארונות ידועה, סיכמנו על מחיר ( וזה לאחר שהוספתי לו כסף על דלתות מסוימות שרציתי ואחרי שהנציג מכירות דיבר עם המנהל של החברה כדי לאשר את התוספת במחיר שנקבע).
חתמתי על המפרט וההזמנה והמחיר, שילמתי מקדמה של כ-10% מעלות הארון לפתיחת הזמנה ומדידה. לאחר כחודש וחצי הגיע אלי מודד הביתה ומדד את הנישה. לאחר מספר ימים אני מקבל טלפון מהנציג מכירות שלא ניתן לקיים את העסקה במחיר שנקבע כי הסוג של הדלתות שבחרתי יקרות מאוד ולא "אישרו את העסקה במפעל" ואם אני רוצה אני צריך להוסיף עוד 2000 ש"ח כדי לקבל את מה שסוכם (תוספת של 25% למחיר הארון).
אני כמובן מסרב לכך ולמרות שאמרתי שזו בעיה שלהם הם מסרבים לספק לי את המוצר במחיר שנקבע. האם אני יכול לתבוע אותם ולחייב אותם לספק לי את המוצר במחיר שנקבע? (או אפילו לתבוע אותם על פיצויים? אם כן אשמח לדעת לפי איזה חוק וסעיף אני צריך להתבסס?
שלום,
כן בהחלט יש לך עילה לתביעה לקיום העסקה בהתאם להסכם ביניכם, או לחילופין קבלת פיצויים בגין כל האמור.
אם אתה מגיש את תביעתך בתביעות קטנות אינך צריך להסתמך על חוקים.
בכל מקרה - מדובר פה בהפרת חוק החוזים, חוק הגנת הצרכן, עוולת הרשלנות ועוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר