תקציר פניה בטיסה מבאטומי לתל אביב מס' GH-890 גרמתם לי עוול וסיוט. הקדמתם איסוף לטיסה= הקדמת טיסה, הודעתם מאוחר בשעה 16:06 שאיסוף מיועד ב 16:00.שיניתם מקום טיסה מבטומי לעיר אחרת:כוטאיסי. לא השארתם לי ברירה אלא להגיע בכוחות עצמי בנסיעה במונית על חשבוני מבטומי לקוטאיסי. תוך כדי סכנת חיים בנסיעה בכבוש חשוך עם מונית שיכולתי להיערג. בנוסף בעלות של 80 $. ייבשתם אותי ללא מזון ושתיה עד ל 1:00 15/1/23. גזלתם ושיבשתם את תכניותי העיסקיות בבתומי עקב קיצור שהיה. גרמתם לשיבוש עיסקה שלי.זה היה נסיעה עיסקית. איחרתם בהמראת טיסה יותו משלוש שעות. לא היה שום נציג של ישראייר במקום ולא הוסבר לי כלום. אני חולה לב וסוכרת. גרמתם לי ללחץוסטרס הפוגעים בבריואת שלי..הפערתם את החוק ותקנות תעופה שמפרת את המגיה לנוסע במצב אירוה כזה בזמן ההתרחשות. את דורש לפצות אותי ב 2500 ₪. יש לכם 21 יום להיענות לדרישתי. אני שומר לעצמי את הזכות לפנות לארכאות משפטיות. במידה ודרישתי לא תיענה,אפנה לתביעה משפטית נכדכם. הן לא תביעות קטנות והן לתביעה ייצוגים על העוול שגרמתם לי ולשאר הנוסעים.
זה המקרה. האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית ואיזה הצעות יש לתובע וכמה אפשר לתבוע?
שלום,
המקרה המתואר אינו מתאים לתביעה ייצוגית.
זהו מקרה קונקרטי שארע לך ועל כן יש לך עילה לתביעה בעניינך כתביעה קטנה או כתביעה רגילה (בבית משפט שלום).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר