אשמח ממש ליעוץ.
עברתי לבית חדש
רכשתי בנובמבר עסקת גדולה של מוצרי חשמל, ביניהם גם 2 תנורים , בדצמבר עברנו לבית ופתחנו את המוצרים הופתענו לגלות שתנור אחד אפור ותנור שני שחור בזמן שהזמנו 2 שחורים.
ישר יצאתי קשר עם החנות שאומרים שלא ידעו שזה מה שקונסטרוקטה ישלחו ויבררו.
ומאז אני מרגישה שאני במרדף אחרי החנות ורק כשאני מתקשרת אומרים לי הנה עכשיו אני בודק מה עם זה.
באינטרנט ראינו את העסקה בזול יותר אבל רכשנו שם כדי שיהיה לנו אבא ואמא במקרה של בעיה...
לקח לחנות חודש לבוא לקחת מימני את התנור האפור, חודש של טלפונים מימני בלי סוף שיקחו אותו כי הוא ממש מפריע לי בסלון ולא רוצה שיקרה לו משהו ואני לא מחסן ותמיד אותה תשובה אני בודק וכמובן אף פעם אין תשובה.רק אחרי שהייתי צריכה להרים את הקול שלי ולהזהיר שזה עבר את הגבול ואם לא באים עד שבת הקרובה אני מבטלת עסקה, רק אז באו ולקחו את התנור וכשהגיעו אמרו לי שבועיים מקסימום התנור יגיע.זה היה בינואר.
לפני השבועיים נכנסתי לחנות וטענו שהציגה של קונסטרוקטה בסקי ולכן אין להם מה להגיד לי. והנה הם שולחים לה הודעה ושבוע הבא אני אקבל תשובה . לשאלתי אם היא האיש קשר היחיד שם אמרו שכן.
הסברתי כמה הדבר גורם לי לעומת נפש מעבר לזה שאנחנו צריכים תנור . נקודה .והוא מאוד חסר לנו לצד החלבי,
מעבר לזה זה מכער את המטבח מאוד כי יש חור באמצע לתנור חסר, הסברתי שזה גורם לי להרבה כאב ראש כי באופן אוטומטי החלל הריק נהפך למחסן
דיברתי מתוך ליבי וביקשתי פיצוי, אמר לי קחי מגהץ ב 200 שח , חשבתי שאני לא שומעת טוב , הוא מנסה לעשות לי מכירה כרגע??
שיכנע אותי כמה זה שווה לי כי זה מחיר זיל הזול ( אותו מגהץ נמכר עכשיו באושר עד ב 300 שח)
כשראה שההלם עוד על פני הסכים לרדת ל 150 וקרא לי סחטנית .
התשובה הזאת מאוד פגעה בי.
כי לבקש פיצוי היה לי מאוד! קשה.
אני שממתינה כבר 3 חודשים לתנור שילמתי עליו במזומן שרודפת אחריכם סחטנית?
בקיצור לאחר שבוע כשהנציגה כבר הייתה בארץ יצרתי קשר וכמובן התשובה הייתה נברר ונחזור אליך ואז אמרתי יש לכם שבוע וחצי להביא את התנור אלי, עוד שבוע וחצי מהיום אני ממשיכה עם זה הלאה.
השאלה שלי, מה זה הלאה? למי פונים במקרה כזה. עבר שבוע ועדיין לא יצרו קשר.
תודה רבה למי שקרא עד כאן.
אשמח לתשובה
שלום,
קראתי.
עליך לפנות לחברה כפי שעשית עד כה.
ככל שאינך מצליחה להסדיר את העניין מול החברה, את רשאית לפנות לעו"ד כדי שיפעל בשמך אל מול החברה.
אני מעריך שמכתב התראה מעו"ד יסדיר את העניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר