החבר שלי עשה לי הזמנה לשארם דרך אתר תיירות בינלאומי על שמו באשראי של אשתי פיקדון. התשלום מתבציע בבית במלון, הגעתי לבית מלון נתתי את מספר ההזמנה, הוא לא אפשר לקבל את החדרים כי ההזמנה לא על השם שלך אלא על שם החבר שלך. אמרתי מה עושים אמרו לבטל את ההזמנה באתר ללא עלות ונעשה חדשה בבית המלון. הסכמתי כי אין לי ברירה ואמרתי לחבר שלי לבטל את ההזמנה והוא ביטל ושלחו לו ביטול והמשכתי שלמתי במקום למלון וקבלתי את החדרים ולא רצו לתת לי את החדר עד שביטלתי באתר התיירות. החבר שעשה ביטול אמר לי שהם מחייבים אותך אם אתה מבטל תברר עם המלון ואשתי אמרה לי תבדוק עם המלון שההזמנה ללא חיוב שבוטלה. הלכתי עוד הפעם למנהלים של בית המלון והם אמרו שהכל בסדר ההזמנה מבוטלת ללא עלות הכל בסדר. המשכתי בנופש סיימנו את חופש וכשחזרנו רואים חיוב פעמיים באשראי. אני מתקשר לחברה לברר והם אומרים שלא הגעתה למלון בגלל זה החיוב בגלל שביטלת יש לחייב אותך בכל העלות 7.756 שח. הסכום הוא כמעט של 2000 דולר והמלון לא ביטל את ההזמנה. אמרתי להם עשו לי הזמנה חדשה על השם שלי כדי להיכנס למלון ומאז אני מדבר עם החברה, אומר שהמלון שלח ביטול ושיתקבל נחזיר, המלון אומרים לי כי החבר שלך לא הגיע למלון המלון תבטל ונעשה חדשה על השם שלך ועכשיו הוא משקר ומרמה אותי ולא רוצים להחזיר לי את הכסף. אתר התיירות מתנער ואומר לי לפתור את הבעיה איתם וההזמנה דרך אתר התיירות. מה אפשר לעשות במקרה כזה?
שלום,
יש לפנות לגורמים הרלוונטים עם כל הראיות שיש ברשותך להוכחת הטענות (כפי שמתוארות בסיפור המקרה).
ככל שימשיכו לעמוד על דעתם למרות הצגת כל הראיות - תהא רשאי להגיש תביעה לבית המשפט לצורך קבלת כספך בחזרה בתוספת פיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמה לך.
ככל שאתה מעוניין בהמשך ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך - אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר